TOPILA SE U RUKAMA STARIJEG MUŠKARCA, A SAD KAŽU DA JE OSTARILA PREKO NOĆI: Evo kako DANAS izgleda manekenka nakon BURNOG raskida!
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

foto

TOPILA SE U RUKAMA STARIJEG MUŠKARCA, A SAD KAŽU DA JE OSTARILA PREKO NOĆI: Evo kako DANAS izgleda manekenka nakon BURNOG raskida!

Pop kultura -

Nakon nedavnih glasina o potencijalnom razvodu Tine Kunake i Vensana Kasela, poznata manekenka gotovo da je nestala iz javnosti. Iako je bila aktivna na društvenim mrežama, izbegavala je crvene tepihe i paparace poput kuge.

O svojoj vezi s Vensanom nije se oglašavala, ali su mnogi primetili naznake da nešto nije bilo u redu. Međutim, danas je Tina Kunaka konačno odlučila da se pojavi na jednom od najvećih događaja - festivalu u Kanu, što je izazvalo ogromnu pažnju. Slavna manekenka je izgledala božanstveno "okovana u srebru", a njen izazovni izgled naglasio je njene zanosne obline.

Tina Kunaki, Vensan Kasel, modna revija, Viktorija Bekam, Simona Port Žakemus
foto: Profimedia

Kosa joj je bila ravna i svezana u visok rep, a šminka je bila suptilna. Svoj izgled je upotpunila crvenim karminom, a modni kritičari su ocenili njenu kombinaciju s desetkama.

Tina Kunaki
foto: Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Što se tiče Vensana, poslednji put se pojavio u javnosti na promociji svog najnovijeg filma, nakon čega se povukao u ilegalu. Valja napomenuti da je njihov odnos već bio poljuljan kada je glumac izbrisao sve zajedničke fotografije sa društvenih mreža.

Tina nije ni čestitala rođendan svom suprugu, a primećeno je da je i sama delovala zabrinuto i starije u nekoliko javnih pojavljivanja.

Tina Kunaki
foto: Urman Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Iako je na društvenim mrežama pokušavala da ostavi drugačiji utisak, nije joj baš polazilo za rukom.

Mnogi su spekulisali da je razlog njihovog raskida bilo njeno slobodnije ponašanje s prijateljima, što je smetalo Vensanu. Dok je Tina putovala i provodila se na zabavama, kao i svaka mlada žena u dvadesetim godinama, Vensan je ostajao kod kuće i brinuo o njihovoj ćerki.

Vensan Kasel, Tina Kunaki
foto: Profimedia

Tvrdi se da je Vensan pokušavao da je "obuzda" i veže za kuću, sve dok konačno nije "pucao". Međutim, Tina je u nekoliko navrata dala drugačiju perspektivu cele priče. Deljenjem određenih pesama dala je ljudima povoda da spekulišu da je upravo Vensan taj koji je vara, kao što je to nekada radio i sa Monikom Beluči.

(Kurir.rs/Naj žena)

Bonus video:

07:00

POTPUNO GOLA U RIBARSKOJ MREŽI! Srpska manekenka POKORILA SVET! Na OVAKVOJ zadnjici pozavidela bi i Džej Lo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track