DOK DUA LIPA ŠETA NOVOG FRAJERA U KANU, NJEN BIVŠI KIPTI: Objavio UZNEMIRUJUĆU poruku na Instagramu, pa napravio ŠOK potez! (FOTO)
Foto: Patricia DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

skroz pukao

DOK DUA LIPA ŠETA NOVOG FRAJERA U KANU, NJEN BIVŠI KIPTI: Objavio UZNEMIRUJUĆU poruku na Instagramu, pa napravio ŠOK potez! (FOTO)

Pop kultura -

Anvar Hadid (23) šetao je u ponedeljak ulicama Njujorka nakon što je objavio niz uznemirujućih poruka na Instagramu. Na to ga je podstakla njegova bivša partnerka Dua Lipa (27) koja je skoro zvanično izašla u javnost sa novim dečkom Romainom Gavrasom (41).

Pevačica i 14 godina stariji režiser su za prvi zvanični izlazak odabrali 76. Filmski festival u Kanu.

Dua Lipa
foto: : Patricia DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia

Anvar, koji nije precizirao kome je objava bila namenjena, objavio je selfi uz uznemirujuću poruku: 'Pokušavam da ga ne pronađem i ne ubijem'.

Mlađi brat poznatih manekenki Điđi (28) i Bele Hadid viđen je u šetnji s prijateljima samo nekoliko sati nakon 'poruka'.

Inače, Anvarova i Duina dvogodišnja veza završila se 2021. godine, a The Sun je objavio da je par dospeo u 'krizu' jer su bili previše odvojeni. Pevačica albanskog porekla je godinama bila bliska prijateljica njegovih sestara.

Dua Lipa, Anvar Hadid
foto: Profimedia

Još u martu izvori su tvrdili da su Lipa i Gavras izgledali zaljubljenije no ikad na francuskoj rivijeri, 'u tišini upoznavali mesecima'.

- Uživali su u zajedničkom vremenu. Par je upoznao svoje bliske krugove ljudi tokom praznika i imaju puno toga zajedničkog - rekao je izvor za The Sun.

Režiser je prethodno ljubio i pevačicu Ritu Oru, pa se čini kako je slab na devojke sa Balkana, jer je Rita rođena u Prištini.

Rita Ora
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Anvar i Dua prvi put su izazvali glasine o romansi u julu 2019. nakon što su viđeni na British Summer Time Music Festivalu u Londonu. Ubrzo nakon toga zajedno su prisustvovali Nedelji mode i debitovali na crvenom tepihu kao par na dodeli American Music Awards.

Dua Lipa, Anvar Hadid
foto: Profimedia

U avgustu 2021. Anvar je devojci posvetio objavu na Instagramu u čast njenog 26. rođendana: 'Sretan rođendan, devojko mojih snova. Volim te zauvek i uvek".

Tokom karantina zbog pandemije koronavirusa 2020., Dua i Anvar živeli su zajedno u Londonu. Takođe su provodili vreme zajedno na farmi njegove mame Jolande Hadid (59) u Pensilvaniji.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

03:55

Dua Lipa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track