KOLIKO VAS ĆE PREPOZNATI NAŠU GLUMICU SA SLIKE? Ima neobično ime, iza nje su brojne uloge, a udata je za poznatog Čarapana
Foto: Printscreen/Youtube

preslatka

KOLIKO VAS ĆE PREPOZNATI NAŠU GLUMICU SA SLIKE? Ima neobično ime, iza nje su brojne uloge, a udata je za poznatog Čarapana

Pop kultura -

Rođena je u Leskovcu 1981. godine i ima dve sestre. Njen pokojni otac je takođe bio glumac, kao i mlađa sestra Dragana. Lepo peva. Da li već znate o kome se radi ili je potreban još koji detalj?

Sloboda Mićalović, S one strane duge
foto: Printscreen/Youtube

Jedna od prvih uloga joj je bila u Šotrinoj "Zoni" gde se prvi put srela sa sadašnjim suprugom. Njen muž je Vojin Ćetković, koji je rođen u Kruševcu. Naravno, reč je o Slobodi Mićalović.

Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković
foto: Damir Dervišagić

Inače, priča o ovim fotografijama (isečci iz videa) je veoma zanimljiva i to je Slobodino prvo javno pojavljivanje.

Milorad Mandić Manda je početkom devedesetih vodio dečiju emisiju "S one strane duge" koja je mnogima obeležila detinjstvo. Osim gostiju u studiju i muzičko-scenskog dela, deo emisije je bio posvećen i druženju sa decom iz drugih gradova.

Manda je obišao mnoge gradove, ali Leskovac je posebna priča - naime, tu se prvi put pojavila Sloboda Mićalović koja je tada imala 9 godina.

Fabrika iz Leskovca je bila domaćin i sponzor emisije, a sve se snimalo upravo u fabričkom krugu.

- Evo Leskovčanke mlade.. Sunce malo, kako se zoveš? - upitao je Manda simpatičnu devojčicu sa paž frizurom.

- Mićalović Sloboda - rekla je.

- Kako? - upitao je zbunjeni Manda.

- Mićalović Sloboda - ponovila je buduća glumica, Manda je pitao "je l to ono kao sloboda narodu", a Sloboda se nasmejala.

Zatim je Manda upitao nkoliko ima godina, ona mu je rekla da će uskoro 9, a stari šarmer je napravio foru sa godinama i školom.

- Da li si spremna za jedno pitanje, može biti - a Sloboda kao iz topa izgovara da jeste.

- Da li si se može biti, zaljubiška? - postavio je Manda čuveno pitanje, Sloboda je jednostavno odgorila da jeste i dobila je veliki aplauz okupljene dece.

Šta se dalje dešavalo, možeti videti na snimku iznad, ali pre toga još jedna igra sudbine. Naime, to je bilo prvo pojavljivanje Mande i Slobode zajedno, a poslednji njihov susret je bio potresan.

Naime, ona je bila u publici kada se igrala predstava "Petar Pan" u toku koje se Manda srušio i preminuo, a ona se našla među prvima da mu pomogne. Neko bi rekao pun krug.

Pišite nam u komentarima da li ste uspeli da preoznate Slobodu.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:48

Glumica Sloboda Mićalović peva veliki hit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track