ĆERKE ARNOLDA ŠVARCENEGERA SKROZ ISKULIRALE SVOG POLUBRATA: Evo kako je on REAGOVAO na ovaj SRAMOTNI potez! "Odvratne su"!
Foto: Profimedia

ne žele da ga priznaju

ĆERKE ARNOLDA ŠVARCENEGERA SKROZ ISKULIRALE SVOG POLUBRATA: Evo kako je on REAGOVAO na ovaj SRAMOTNI potez! "Odvratne su"!

Pop kultura -

Ćerke Arnolda Švarcenegera, Katerina i Kristina, na premijeri njegovog novog filma izbegavale su polubrata Džozefa Baenu.

Već se godinama piše o tenzijama između dece koje je Arnold Švarceneger dobio u braku sa Marijom Šriver i njegovog vanbračnog sina Džozefa Baene.

A da se ne radi samo o glasinama, pokazalo se na premijeri Arnoldovog novog filma "FUBAR" u Los Anđelesu.

Arnold Švarceneger
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac je na crveni tepih došao u pratnji svojih ćerki Katerine i Kristine, koje se nisu odvajale od njega, ali su zato vešto izbegavale polubrata, koji je takođe bio na premijeri. S njima je bio i Katerinin suprug, glumac Kris Pret.

Džozef je crvenim tepihom prošetao sam, no čini se da mu nije smetalo što ga polusestre ignorišu jer se na društvenim mrežama pohvalio da je uživao.

"Sjajno sam se proveo na premijeri filma FUBAR", napisao je na Instagramu te je usto i nahvalio očev novi film.

"Džozef je Arnoldov pravi naslednik i njegovoj razmaženoj bogatoj deci to očito nije drago", "Od mene imaš veliku podršku, za razliku od tvojih snobovskih sestara", "Arnold može biti ponosan jedino na Džozefa, ostalu decu nije naučio ponašanju", neki su od brojnih komentara podrške koje je dobio Džozef.

Arnold švarceneger
foto: Profimedia

Poznati snagator Džozefa je dobio sa svojom kućnom pomoćnicom Mildred Benom dok je bio u braku s Marijom Šriver i ovu aferu je krio čak 14 godina.

No 2011. godine Los Angeles Times objavio je detalje Arnoldove afere, uključujući i informaciju da ima vanbračnog sina, čime je narušen njegov ugled porodičnog čoveka, a supruga Marija se zbog toga odselila iz porodičnog doma i podnela zahtev za razvod.

Džozef Bena, Arnold Švarceneger
foto: Printscreen/Instagram

"Jako se dobro sećam tog dana. Bio sam u osmom razredu i pozvali su me da izađem iz učionice. Napolju me čekala moja mama i rekla da moramo ići jer svi znaju ko sam ja i ko mi je otac. Imao sam 13 godina, telo mi se razvijalo, um mi se menjao, a onda se ceo život preobrazio pred mojim očima u trenu", ispričao je Džozef za Men's Health.

"Trebalo mi je malo da shvatim da ne moram da radim ono što je radio moj tata. Da se ne moram baviti glumom ili bodibildingom, ali ironično je da se na kraju bavim upravo time. Jako sam motivisan i srećan sam zbog povezanosti s tatom. Ali još sam srećniji što pronalazim radost u onome što radim i što radim upravo ono o čemu sam oduvek sanjao", priznao je.

Džozef Baena
foto: Printscreen Instagram

Stvari su na početku preljubničkog skandala krenule u pogrešnom pravcu, no Arnold je ipak odlučio da sve učini kako bi izgradio očinski odnos sa Džozefom.

"Džozef je sjajan i potpuno razume situaciju. Dakle, za njega je to bila vrlo teška situacija, kao i za moju drugu decu, za celu porodicu. Bilo je teško svima. Ali dogodilo se i sada to moramo prihvatiti, zar ne?" izjavio je svojevremeno Arnold.

Afera, Arnold Švarceneger, Sličnost, Kućna Pomoćnica, Vanbračni Sin, Džozef Baena, Preva
foto: AP

Arnold s bivšom suprugom Marijom osim dve kćeri ima i dva sina, Kristofera i Patrika.

Zanimljivo je da su Kristofer i Džozef vršnjaci i rođeni su u razmaku od samo pet dana.

Džozef Baena
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Budući da mu je majka radila kao kućna pomoćnica u Arnoldovoj vili, Džozef je praktično odrastao uz oca, polubraću i polusestre, a nakon što se pokazalo da je zaista njegov sin, glumac je preuzeo punu finansijsku odgovornost i nastavio da ga izdržava te je čak njemu i mami kupio kuću s četiri spavaće sobe i bazenom.

Otac i sin danas se često zajedno pojavljuju u javnosti te objavljuju i zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a obožavatelji se slažu da mu je upravo on najsličniji od sve njegove dece.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr)

Bonus video:

01:58

TERMINATOR MEKOG SRCA POKLONIO 500 ĆURKI ZA DAN ZAHVALNOSTI: Evo šta je Arnold Švarceneger prvo uradio u svojoj kuhinji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track