BIJONSE SE POJAVILA U HALJINI SPRSKE KREATORKE! Poznata pevačica neverovatnim komadom sve ostavila BEZ DAHA: Izgleda fantastično!
Foto: UnBoxPHD / SplashNews.com / Splash / Profimedia

FOTO

BIJONSE SE POJAVILA U HALJINI SPRSKE KREATORKE! Poznata pevačica neverovatnim komadom sve ostavila BEZ DAHA: Izgleda fantastično!

Pop kultura -

Jedna od najvećih svetskih muzičkih zvezda - Bijonse vratila se na veliku scenu sjajnim nastupom u Stokholmu, gde je i otvorila svoju najnoviju turneju pod nazivom "Renaissance".

Ovo je njena deveta koncertna turneja, koja je istovremeno i promocija njenog sedmog studijskog albuma. Fanovi imaju ogromna očekivanja od popularne pevačice, a ona je već kupila srca mnogih sa naših prostora kada se na sinoćnom nastupu u Londonu pojavila u haljini naše poznate kreatorke.

Bijonse je sinoć nastupala u Londonu, a kao i uvek nosila je spektakularne odevne komade, međutim posebnu pažnju nam je privukla kraljevsko plava haljina sa potpisom Roksande Ilinčić.

Kreatorka je podelila fotografiju na svom Instagramu i napisala:

- Hvala vam gospođo Karter na ovom veličanstvenom trenutku - zaista sam počastvovana! Neverovatna @beyonce u specijalnoj ROKSANDI za uvodnu noć u Londonu njene Renaissance turneje sa veoma emotivnim nastupom i omažom legendarnoj Tini Tarner. Ostvarenje sna, hvala @karenlangleystylist, @taragreville i hvala mom neverovatnom timu - bez vas ova magija ne bi bila moguća.

Bijonse je izgledala magično u kraljevsko plavoj haljini neobičnog kroja sa dugim šlepom i rukavicama iste boje. A sve je bilo naglašeno masivnim nakitom. Kosa joj je bila uvijena i puštena.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

03:17

SRPSKI TELOHRANITELJ OTKRIO PRAVO LICE SVETSKOG DŽET SETA: Naomi sprečio da prebije ženu, a Bijonse mu tražila ŠOKANTNU stvar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track