JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA SVETA U JAVNOSTI BEZ BRUSHALTERA: Pomirila se s kontroverznim muzičarem, a njegov izraz lica SVE GOVORI
Foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

SMELO

JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA SVETA U JAVNOSTI BEZ BRUSHALTERA: Pomirila se s kontroverznim muzičarem, a njegov izraz lica SVE GOVORI

Pop kultura -

Mašin Gan Keli na najnovijim fotografijama izgleda poput zaljubljenog dečačića.

Čini se da je paru ljubavna kriza i te kako godila jer sada izgledaju zaljubljeniji nego ikad, a to potvrđuju i fotografije s događaja na kome se pojavio sa svojom starom-novom devojkom Megan Foks, koja je po ko zna koji put uspela da svojim stajlingom sve zapanji.

Iako je na prvi pogled stajling slavne glumice neupadljiv - crne pantalone i bela majica bez rukava, nemoguće je ne primetiti da se pojavila bez brushaltera, što je svima zapalo za oko.

Mašin Gan Keli
foto: justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Zvanično su ponovo zajedno nakon što su prošli težak period u svojoj vezi. Poslednjih nekoliko meseci bilo je teško za njih oboje, ali otišli su na odmor da se malo oporave", rekao je neimenovani izvor pre nekoliko nedelja.

Podsetimo, Mašin Gan Keli i Megan Foks raskinuli su u februaru ove godine, a kao razlog njihovog kraha navodila se njegova prevara sa gitaristkinjom Sofi Lojd, koja svira u Kelijevom bendu i koja je između ostalog i njihova zajednička prijateljica.

Megan Foks
foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon njihovog raskida nastala je prava drama na društvenim mrežama kada je Megan objavljivala čudne fotografije koje je potom sve i obrisala.

"Nije bilo uplitanja treće strane u ovaj odnos bilo koje vrste. To uključuje, ali nije ograničeno na... stvarne ljude, DM-ove, AI robote ili demone. Iako vas mrzim lišiti nasumičnih neutemeljenih vesti koje bi mnogo preciznije napisao ChatGPT, morate pustiti ovu priču da umre i ostaviti sve ove nevine ljude na miru sada", poručila je Megan u objavi koja je kasnije nestala.

Mašin Gan Keli, Megan Foks
foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, par je započeo romansu početkom 2020. godine, a verili su se u januaru 2022. godine. Od samog početka, privlačili su pažnju medija svojim ekscentričnim ponašanjem. Nakon što je Megan zbog repera ostavila glumca Brajana Ostina Grina, pojavila se u Mašinovom spotu za psemu 'Bloody Valentine' u kojem se moglo videti kako ga veže.

Bio je to početak jedne bizarne ljubavne veze u kojoj su navodno Megan i Keli pili jedno drugome krv, dok je muzičar nosio sa sobom njenu krv na jednoj premijeri. Takođe se pričalo i da joj je poklonio verenički prsten sa veštačkim šiljcima kako bi je bolelo u slučaju da proba da ga skine. Šetali su crvenim tepihom vezani jedno za drugo lancem koji je spajao njihove nokte.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: Printscreen

Megan je čak jednom prilikom ucenjivala svog verenika da je "ili ubije ili da joj napravi dete", a jednom je i izjavila da je njihova veza "vrlo intezivna".

"Naše duše su odabrale suočiti se sa stvarima o sebi koje nismo hteli znati, koje smo pokušali odgurnuti... Sve to trebalo bi ići lagano, ali isto tako jedno s drugim idemo u pakao", rekla je glumica.

Mnogi su primetili koliko se Megan promenila tokom veze sa reperom i posegnula za nizom plastičnih operacija. Zbog toga je i dobila nadimak "plastična lepotica".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:30

MILICA SE SKINULA U BRUSHALTER PA ZAPALILA INTERNET! Pevačica mešala kukovima, komentari samo pljušte! Ovakvu je niste

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja