Najnovije vesti

POLA BEOGRADA JE SINOĆ GLEDALO U IVANU DUDIĆ: Utegla se u kaiševe, obukla PROVIDNU SUKNJU, a onda i pokazala ŠTA JE ISPOD NJE
Foto: Petar Aleksić

SA UKUSOOM

POLA BEOGRADA JE SINOĆ GLEDALO U IVANU DUDIĆ: Utegla se u kaiševe, obukla PROVIDNU SUKNJU, a onda i pokazala ŠTA JE ISPOD NJE

Pop kultura

Sve oči sinoć su bile uprte u Ivanu Dudić, koja je, po ko zna koji put, svojim ekstravagantnim stajlingom uspela da pomeri sopstvene granice.

Mlada glumica sinoć se pojavila na proslavi rođendana poznatog magazina, a njenu haljinu svi komentarišu.

Dudić je naime za ovu priliku obukla crnu dvodelnu toaletu - gornji deo je činio crni korset sa kaiševima i dubokim dekolteom, dok se donji deo toalete sastojao od crne prozirne suknje, ispod koje se jasno video donji veš u istoj boji.

Story, Ivana Dudić
foto: Petar Aleksić

Malo je reći da je ukrala pažnju svih prisutnih, a posebno se istakla njena izvajana pozadina.

Inače, Ivana Dudić uveliko nosi titulu jedne od najbolje obučenih mladih glumica, što svakim novim pojavljivanjem na javnim događajima i dokazuje.

Ivana Dudić
foto: Printscreen Instagram

Ona se ne libi da pokaže svoje zgodno telo i istakne lepotu, a da opet ostane u granicama pristojnosti koje ne prelaze u vulgarnost.

Njena idealna linija je, kako je sama istakla, rezultat rada na sebi i svom fizičkom izgledu.

Glumica je naime nedavno otkrila da redovno trenira i da se trudi da se hrani što zdravije, te naglasila da je iz jelovnika izbacila meso i da se od tada oseća mnogo bolje.

- Ne jedem meso jer mi ne prija, već tri, četiri godine. Ali kad mama napravi lazanje, nije da po njima prebiram, ali komade mesa ne volim i ne jedem. Jednostavno, imam više energije i mnogo bolje mislim. Čini mi se da su istraživanja pokazala da meso izaziva agresiju kod ljudi - navela je Ivana, prenosi "Hello".

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:11

OVAKO IZGLEDA SNIMANJE EKSPLICITNIH SCENA! Ivana Dudić o kadrovima s*ksa s kolegom: Reditelj mi govori HAJDE, UHVATI GA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track