SAMANTA DŽONS SE IPAK VRAĆA U KULTNU SERIJU, ALI NE RADUJTE SE UNAPRED: Evo kako će se pojaviti u nastavku "I tek tako"
Foto: Profimedia

EVO ŠTA SU SMISLILI

SAMANTA DŽONS SE IPAK VRAĆA U KULTNU SERIJU, ALI NE RADUJTE SE UNAPRED: Evo kako će se pojaviti u nastavku "I tek tako"

Pop kultura -

Serija Seks i grad jedna je od najpopularnijih serija svih vremena, a prva je koja se bavi temom ženske seksualnosti. I dok je svaki od likova imao značajnu ulogu za razumevanje ženskih potreba, Samanta Džouns definitivno je bila oslobađajući lik, koji nas je podsećao na to da je u redu da imamo potrebe.

Baš zato su fanovi bili u šoku kada su saznali da se Kim Katral, koja je tumačila Samantu, neće vraćati u nastavku serije, koji nosi ime "I tek tako" (And just like that).

Seks i grad, And just like that, I tek tako
foto: Profimedia

Sada stižu važne vesti koje su mnoge razočarale. Kako pišu svetski mediji, Kim će ponoviti svoju kultnu ulogu Samante Džouns u finalu druge sezone serije „And just like that…“.

Ali ona će se pojaviti samo u jednoj sceni. Prema izvorima, Kim je svoju scenu snimila 22. marta u Njujorku, a da se nije videla niti razgovarala sa drugim zvdezdama serije, uključujući Saru Džesiku Parker i Majkla Patrika Kinga.

U svakom slučaju, u toj sceni Samanta, koja se u seriji preselila u London, imaće telefonski razgovor sa Keri Bredšo. U prvoj sezoni „And just like that“ Keri se dopisivala sa Samantom, a u finalu su njih dve napravile plan da se vide kako bi se pomirile.

Kim Katral, Samanta Džons, Seks i grad, Sintija Nikson, Miranda Hobs
foto: New Line Cinema / Entertainment Pictures / Profimedia

Sve to ne znači da se Samanta sasvim vraća u ovaj projekat. Ipak, povratak Samante u bilo kojoj formi sigurno će oduševiti obožavatelje serije „Seks i grad“, koji su baš u njoj godinama videli najupečatljivijeg lika.

(Kurir.rs/Zadovoljna.rs)

Bonus video:

06:22

DA LI ĆE SERIJA HAPŠENJA DOVESTI I DO PRAVOG MILA? Advokat Radivojević: Biće dobro i za Crnu Goru i za region da se rasvetli sve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track