RIZIČNA HALJINA SLAVNE GLUMICE PONOVO GLAVNA TEMA: Izaziva nestašnog verenika, a on daje SVE OD SEBE da popravi stvari
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

KONTROVERZAN PAR

RIZIČNA HALJINA SLAVNE GLUMICE PONOVO GLAVNA TEMA: Izaziva nestašnog verenika, a on daje SVE OD SEBE da popravi stvari

Pop kultura -

Slavna glumica Megan Foks plenila je poglede kada je pre dve večeri napustila hotel u Londonu sa svojim partnerom Mašinom Ganom Kelijem. Glumica je viđena u sivoj haljini dubokog dekloltea i sivim čizmama preko kolena kako ulazi u klub Apollo‘s Muse za Marc Jacques Burton X Machine Gun Kelly zabavu. Preko haljine nosila je crni elegantni sako spušten preko ramena s modernom torbicom. Glamurozna šminka bila je u bronzanom tonu s prirodnom bojom na usnama, a kosa joj je bila stilizovana u blage talase. Njen zaručnik, rok zvezda, bio je obučen u čupavu crnu trenerku sa šeširom u istom stilu, a obuo je starke.

Par se držao blizu jedno drugog, nakon što je muzičar nastupio na ekskluzivnoj zabavi na kojoj su bile brojne zvezde, uključujući modele Loti Mos i Roks Horner, okružene 2.000 godina starim grčkim i rimskim antikvitetima.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Veza Megan i Mašina Gana Kelija traje duže vreme s prekidima, a ovo pojavljivanje može se smatrati potvrdom da je par ponovo zajedno. Pričalo se poslednjih meseci da je muzičar bio neveran, ali prošlog meseca su viđeni zajedno kao pomireni na odmoru na Havajima.

„On radi sve što može da budu ponovo zajedno, a ona ga tera da se trudi”, rekao je izvor blizak paru za People, prenosi Daily Mail. Uski krug ljudi oko para ne kladi se da će par uspeti da dođe do oltara uprkos raskidima i pomirenjima

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsetimo, počeli su da se zabavljaju u maju 2020, nakon što se Megan rastala nakon 10 godina braka s Brajanom Ostinom Grinom, koji je i otac njeno troje dece. U januaru 2021. Megan je naglo sklopila veridbu s Mašinom Ganom Kelijem.

„Odmah sam znala da je on ono što zovem 'twin flame'. Za razliku od srodne duše, 'twin flame' je zapravo mesto gde se duša toliko uzdigla da može da se podeli u dva različita tela. Dakle, mi smo zapravo dve polovine iste duše”, rekla je Megan o svom vereniku.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:24

NAJURILI JE SA TELEVIZIJE ZBOG DEKOLTEA DO PUPKA: Jednoj od najlepših Jugoslovenki haljina UNIŠTILA karijeru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track