TRUDNA DEVOJKA AL PAĆINA "NAJURILA" NJEGOVU BIVŠU: Zbog njene ODLUKE ceo svet sada bruji! Isplivali svi DETALJI
Foto: A.I.M/BALD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

opasna

TRUDNA DEVOJKA AL PAĆINA "NAJURILA" NJEGOVU BIVŠU: Zbog njene ODLUKE ceo svet sada bruji! Isplivali svi DETALJI

Pop kultura -

Pre nekoliko dana nas je iznenadila vest da je devojka Al Paćina u drugom stanju, a sada svakodnevno isplivavaju nove informacije u vezi sa ovim interesantnim parom.

Kako su mediji preneli, ove vesti su iznenadile i glumca koji je sve saznao nedavno, a njegova devojka Nur Alfalah je već u 8. mesecu trudnoće.

Budući da je su vest prilično iznenađujuća, priča se da Al tražio da 29-godišnja Nur uradi test očinstva, što je ona oberučke prihvatila.

Al Paćino, Nur Alfala
foto: A.I.M/BALD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Ona je godinama želela da ima bebu i Al ne može biti srećniji. On voli Nur i osećaj je obostran - objasnio je prijatelj para.

Međutim, sada su se pojavile nove vesti, a to je da je Nur Alfalah zabranila bivšoj devojci Ala Paćina i njegovoj bliskoj prijateljici Lusili Soli da posećuje njihov dom u Los Anđelesu, prenosi Daily Mail.

Al Paćino, Nur Alfalah
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, otkako je svet obišla vest o trudnoći devojke Ala Paćina pojavile su se razne glasine i spekulacije o njima i celoj situaciji, a izgleda da je iznenadna objava para ozbiljno uticala i na još jednu od Alovih najbližih veza, sa njegovom bivšom devojkom i bliskom prijateljicom Lusilom (47)

Prema izvoru bliskom glumici - koja je izlazila sa Alom četiri godine pre nego što su se rastali 2015. godine - Nur je zabranila Lusili da dođe u kuću slavne zvezde, gde ona trenutno živi.

Al Paćino
foto: Profimedia

- Tokom poslednjih nekoliko meseci, njena veza sa Alom postala je ozbiljnija – i Lusili je postalo sve teže da se suoči sa Alom. Nur pokušava da drži Lusilu dalje od Ala - rekao je izvor.

Lusila i Al su svoju vezu prekinuli pre 8 godina, ali su ostali bliski, a čak se glumac i dalje smatra veoma bitnim u životu Lusiline ćerke, Kamile Morone.

Al Paćino
foto: Profimedia

Lusila i Al često provode vreme zajedno, a izvor blizak Daily Mailu ih opisuje kao "najbolje prijatelje".

Kako prenose strani mediji, Lusila je očajna novim razvojem događaja, pa sepreselila iz Kalifornije u Njujork kako bi bila bliže svojoj ćerki.

- Tenzije između Lusile i Nur su porasle poslednjih meseci uz ogorčenost koja izvire sa obe strane - rekao je izvor.

- Sada se Lusila iznenada preselila 5.000 km od svog bivšeg - što se poklapa sa saznanjem da će Al ponovo postati otac - kaže izvor.

(Kurir.rs/Naj žena)

Bonus video:

00:41

TRUDNA ŽENA, MUŽ I 4 DECE PRESPAVALO U KOLIMA ZBOG BAHATOG STANODAVCA! Ispovest majke: Promenjena nam brava, bili smo u ŠOKU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track