JEZIVO! SLAVNI GLUMAC SNIMLJEN KAKO VISI SA ZIDINA HOTELA: Svi se uplašili za njegov ŽIVOT, a evo šta je uzrok DRAME
Foto: Printscreen/Twitter

ekscentrik

JEZIVO! SLAVNI GLUMAC SNIMLJEN KAKO VISI SA ZIDINA HOTELA: Svi se uplašili za njegov ŽIVOT, a evo šta je uzrok DRAME

Pop kultura -

Džared Leto (51), zvezda filmova "Gučijevi" i "Morbius", snimljen je u ponedeljak u Berlinu kako visi sa zidina "Hotel de Rome" dok su se zaprepašćeni prolaznici gledali da se ne oklizne i padne.

Džared Leto
foto: Profimedia

Džared Leto, srećom, nije bio na velikoj visini, ali s obzirom na to da nije imao nikakvu zaštitnu opremu, mogao je da se povredi. Tviter stranica "Pop Crave" i "Daily Mail" objaviti su fotografije i snimke penjanja po zidu hotela, ali niko nije znao zašto to radi.

Glumac i muzičar je pre toga viđen ispred hotela u Berlinu sa novom devojkom Tet Tin (27). Ovo je bilo njihovo prvo pojavljivanje zajedno u javnosti.

Britanski filmski kritičar Mark Kermod u recenzijama poslednjih nekoliko filmova Džareda Letoa rekao je da je glumac postao nepodnošljivo pretenciozan u svojim ulogama i u javnim pojavljivanjima.

"Iz njega sve vrišti obratite pažnju na mene. Pogledajte mene u filmu "Gučijevi", ja zaslužujem Oskara. Nije dobar glumac, samo je pretenciozan i to je sve", rekao je Kermod.

Veranje po zidu hotela Džareda Leta po svoj prilici na kraju je bio još jedan pokušaj da skrene pažnju prisutnih jer kako su rekli prisutni "nit je spasavao mačku, niti je zaboravio ključ od sobe, pa je pokušavao da upadne kroz prozor, ko zna šta je hteo".

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:22

Zgrada na Banjici gde je izvršeno ubistvo i samoubistvo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track