IVANA DUDIĆ ZABLISTALA U ROMANTIČNOM AUTFITU: Uz široke farmerke obukla sladak TOPIĆ i oduševila sve fantastičnim izgledom! (FOTO)
Foto: Petar Aleksić

izgleda odlično

IVANA DUDIĆ ZABLISTALA U ROMANTIČNOM AUTFITU: Uz široke farmerke obukla sladak TOPIĆ i oduševila sve fantastičnim izgledom! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Ivana Dudić je prelepa, a mnogi je obožavaju kako zbog njenog talenta, tako i zbog izgleda, o kome veoma brine.

Osim što joj je stalo da uvek bude sređena, Ivana ima i besprekoran modni ukus, a sada je pokazala komad koji sve dame moraju da imaju u svom ormaru. U pitanju je krop-top sa karnerićima koji zasita odlično stoji, a popularna glumica se odlučila da on bude u roze boji.

Ivana Dudić
foto: Printscreen

Model izgleda vrlo romantično i elegantno, dok mu boja daje dodatnu dozu ženstvenosti i vrlo šik izgled. Romantične bluze sa naborima i karnerima uvek su jedan od najvećih trendova tokom proleća i leta, a zahvaljujući ogromnoj ponudi možemo ih naći u svim bojama i varijantama!

Ivana je izgledala fantastično u ovom autfitu koji je istakao njenu liniju, a sigurno je i mnoge inspirisala svojim stilom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:07

KOLEGE SADA VIĐAM SAMO U KAFANAMA, A SA OVIM GLUMCEM JE NAJBOLJI PROVOD! Ivana Dudić otkrila njenu SLABU TAČKU tokom izlaska

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track