ZBOG OVOG FILMA ĆE MNOGI PAROVI RASKINUTI I RAZVESTI SE: Šok izjava glumice o novoj ulozi! Imate li HRABROSTI da ga pogledate?
Foto: Printscreen YouTube

ZAGREBAĆE ISPOD POVRŠINE

ZBOG OVOG FILMA ĆE MNOGI PAROVI RASKINUTI I RAZVESTI SE: Šok izjava glumice o novoj ulozi! Imate li HRABROSTI da ga pogledate?

Pop kultura -

Američka glumica Mikaela Votkins, zvezda romantičnih komedija uključujući hit film „The Backup Plan”, tvrdi da će njen najnoviji film „You Hurt My Feelings” uzrokovati raskide veza.

„Iskreno, ovaj film će zaj*bati ljude. Biće zaslužan za puno raskida i razvoda brakova”, rekla je glumica za Page Six.

Ova Njujorčanka, koja je u braku s glumcem Fredom Kramerom već deceniju, tvrdi da će film izneti na videlo iskrene emocije među partnerima.

Glavna glumica filma je Džulija Lui Drejfus u ulozi spisateljice koja slučajno čuje kako njen suprug (glumac Tobijas Menzies) iskreno kritikuje njenu posljednju knjigu.

„Ja volim da živim u iluziji da moj suprug misli da sam fantastična i da ceni sve što radim”, rekla je Votkins o slici svog privatnog života izvan filma.

Mikaela Votkins
foto: Leonardo Munoz / AFP / Profimedia

Spisateljica filma i izvršna producentkinja je Nikol Holofsener. U filmu glume i Arijan Moajed, Amber Temblin, Dejvid Kros, Ouen Tig i Džini Berlin.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:32

PRISUSTVOVAĆEMO STVARANJU ISTORIJE! Miloš Biković otkrio za Kurir šta nam donosi prvi film sniman u KOSMOSU - IZAZOV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track