DOK JE CEO STADIO ZVIŽDAO NOVAKU, EVO ŠTA JE ONA RADILA: Jelena Đoković u Parizu u RIZIČNOJ modnoj kombinaciji privukla svu pažnju
Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

NEPOGREŠIVA, KAO I UVEK

DOK JE CEO STADIO ZVIŽDAO NOVAKU, EVO ŠTA JE ONA RADILA: Jelena Đoković u Parizu u RIZIČNOJ modnoj kombinaciji privukla svu pažnju

Pop kultura -

Novak Đoković je juče pobedio na meču za ulazak u finale Rolan Garosa, a publika nije bila prijateljski nastrojena prema njemu. Veliki broj gledalaca mu je zviždao dok je nizao poene jedan za drugim, a mnogi su se pitali da li je i Novakova supruga Jelena negde u gledalištu i kako to podnosi.

Danas njene slike na kojima se vidi kako podržava supruga obilaze svet, a žene se ponovo dive njenom modnom izboru. Jelena se pojavila u belom od glave do pete, što može da bude sjajna, ali i vrlo nezgodna modna kombinacija.

Jelena Đoković
foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Problem sa belom bojom nije samo u tome što se i najmanja nesavršenost lako uočava, već i u činjenici da "all white" (sve belo, na engleskom) može da izgleda vrlo pretenciozno. Umešnost se sastoji u tome da se odaberu odgovarajući materijali u skladu sa prilikom, kao i da krojeve izaberete prema svojoj građi.

Jelena Đoković
foto: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novakova žena je izgledala potpuno "kežual" budući da je obukla belu košulju od lana koji uvek deluje blago izgužvano i daje taj opušteni vajb kakav odgovara sportskom događaju, usred bela dana. Pored toga što je materijal broj 1 za ovu sezonu, lan je veoma prijatan za nošenje i pravi je izbor za letnje vrućine. Ako želite da nabavite sličnu košulju i za poslovne kombinacije, pronađite mešavinu lana i viskoze ili lana i pamuka - delovaćete elegantnije.

Jelena je uz košulju obukla i bele pantalone, a lice je zaštitila belim slamnatim šeširom sa širokim obodom. Uz decentan zlatni nakit, bila je slika i prilika dobrog stila!

(Kurir.rs/ Lepa&Srecna)

Bonus video:

02:19

Jelena Đoković zapevala na koncertu Željka Samardžića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track