DOMINACIJA KORDONA BLU PORODICE RADAKOVIĆ! Proglašeni novi finalisti serijala Majke i Snajke
Foto: Kurir

majke i snajke

DOMINACIJA KORDONA BLU PORODICE RADAKOVIĆ! Proglašeni novi finalisti serijala Majke i Snajke

Pop kultura -

U subotnjem specijalu emisije Majke i snajke prisetili smo se prošlonedeljnih polufinalista, a proglašeni su i novi finalisti.

Porodice koje su se pobrinule da prošlje nedelje prave zazubice gledaocima su:

Ponedeljak

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Radaković – Banja Luka

Majka Vera i snajka Aleksandra spremale su čuveni kordon blu i salatu, a nesvakidašnji gosti kod Seke bili su poznati novinar iz Republike Srpske sa sinom Viktorom

Utorak

Petrović - Beograd

Tim Petrović na čelu sa majkom Svetlanom i snajkom Suzanom danas spremao je persijsku musaku i vitaminsku salatu, a ovo jelo su uspele da naprave u neverovatno kratkom roku.

Sreda

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Bukumirić - Beograd

Zadato jelo za Bukumiruiće bili su čuveni gambori sa kokosom i sosom od manga. Seka se pojavila sa novom frizurom, a i Raša je bio u do tada neviđenom izdanju.

Četvrtak

Đorđević - Beograd

Tim Đorđević sa majkom Milijanom i snajkom Tanjom kuvao je pitu pastel de merindžena i taratar salatu, Raša je doneo dragocen poklon za Seku, a ona je ugostila ugostila poznatu influenserku Mariju Rosić Piskulić

Petak

Janković – Beograd

Majka Miroslava i snajka Milica spremale su gratin sa spanaćem i šparglom i američke palačinke. On su oborile rekord izgubivši čak pola sata vremena za kuvanje zbog zaboravljenih namirnica.

A u finale je zahvaljujući svom fantastičnom kordonu blu prošao tim Radaković!

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja