ZAŠTO JE DŽENIFER LORENS NOSILA JAPANKE NA CRVENOM TEPIHU U KANU? Svi su gledali u njenu obuću, a ovo je razlog zašto ih je obula!
Foto: Profimedia

evo o čemu se radi

ZAŠTO JE DŽENIFER LORENS NOSILA JAPANKE NA CRVENOM TEPIHU U KANU? Svi su gledali u njenu obuću, a ovo je razlog zašto ih je obula!

Pop kultura -

Glumica Dženifer Lorens koja je na nedavno održanom filmskom festivalu u Kanu nosila japanke uz svečanu haljinu, otkrila je zašto se odlučila za ovu obuću. Japanke Dženifer Lorens privukle su veliku pažnju, a na društvenim mrežama se povela diskusija o njenim razlozima da se pojavi u ležernom izdanju.

Dženifer Lorens
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pojavila su se mnoga tumačenja, a sama Dženifer je nedavno rekla:

- To nije bila politička poruka, nije da je ne bih poslala, ali razlog je taj što su mi cipele bile broj veće.

Holivudska zvezda je dodatno objasnila nesvakidašnji autfit:

- Imala sam cipele na visoku štiklu, ali onda sam shvatila da sam zaboravila da se slikam sa svojim produkcijskim timom i morala sam da se spustim do njih. Znala sam da ću se loše provesti ako idem niz stepenice u cipelama na štiklu koje su mi velike, pa sam obula japanke, na šta su svi rekli: Vau, kakav stav!" - rekla je Dženifer.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

01:21

GLUMICA OTKRILA MITOVE O ŠKOLI RODITELJSTVA: Ne može se tamo to naučiti! Savetuje: Dete iz urušene porodice mora OVO da uradi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track