MEGAN FOKS TERA SINOVE DA SE OBLAČE KAO DEVOJČICE: Deca doživljavaju SLOM zbog majke, a ona se izjašnjava kao VEŠTICA?!
Foto: Shotgetter / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

voli BIZARNe RITUALe

MEGAN FOKS TERA SINOVE DA SE OBLAČE KAO DEVOJČICE: Deca doživljavaju SLOM zbog majke, a ona se izjašnjava kao VEŠTICA?!

Pop kultura -

Glumica Megan Foks, već neko vreme nalazi se na udaru američkih medija zbog svađe oko načina kako odgaja decu.

Sve je počelo kada je producent Robi Starbak objavio fotografiju Megan sa sinovima, koji imaju dugu kosu i na slici jedan od njih nosi roze majicu.

Megan sa bivšim mužem Brajanom Ostinom Grinom ima tri dečaka, Nou (10), Bodija (9) i Džurnija (6).

"Ovo su sinovi Megan Foks, ranije smo živeli u istoj ograđenoj zajednici i deca su nam se igrala u parku. Video sam dvojicu njih kako doživljavaju slom, jer ih mama tera da nose odeću za devojčice, a dadilja pokušava da ih uteši. Čisto zlostavljanje dece. Molite se za njih", napisao je Starbak, kandidat za kongresmena.

Njegovi komentari odjeknuli su u anti-LGBT zajednici, a ubrzo mu je i sama glumica odgovorila.

"Ja ispred kuće Robija Starbaka", napisala je Megan uz fotomontažu gole žene koja navodno jede mrtvu životinju, i naslov "Medicinska sestra je zapanjena snimkom na kom se vidi veštica koja obavlja ritual i jede leš životinje".

Megan je više puta iznenađivala javnost pričom o "ritualima" koje obavlja, a koji ponekad uključuju i krv. Ali o odgajanju dece je uvek govorila ističući svoj slobodni pristup.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: Profimedia

"Posao roditelja je da poštuje dete kao individualca, a ne da ga kontroliše. Ne treba da svoju decu u osobe kakve mislimo da bi trebalo da postanu", rekla je ona.

"Nisam želela da ti dam pažnju jer znam da za njom žudiš. Ali da te naučim nešto. Koliko god da si očajan u potrazi za novcem, uspehom ili slavom, nikad ne koristi decu kao oružje ili valutu u društvu, posebno ne sa zlim namerama. Zloupotreba mog deteta zarad pažnje za tvoju političku kampanju stavila te je na pogrešnu stranu univerzuma. Mene su mnogo puta pokušali da spale na lomači nesigurni narcisi, impotentni mali muškarci kao što si ti. Za*ebavaš se sa pogrešnom vešticom", napisala mu je Megan.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

01:51

ZAŠTO GOVORIMO DECI DA BUDU JAKA I IZDRŽE? PUSTIMO IH DA PLAČU Borić: Deca se plaše da pokažu empatiju, mali pokazuje emocije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track