SILVIO BERLUSKONI ORGIJAO SA PROSTITUKAMA I STALNO UPADAO U S*KS SKANDALE: O njegovim bunga-bunga žurkama se još uvek priča
Foto: Printscreen/Youtube

niej mogao da odoli

SILVIO BERLUSKONI ORGIJAO SA PROSTITUKAMA I STALNO UPADAO U S*KS SKANDALE: O njegovim bunga-bunga žurkama se još uvek priča

Pop kultura -

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni je preminuo u 86. godini. On njemu je tokom godina bilo mnogo priča, brojni skandali su ga pratili, a takođe je

On se našao u centru pažnje kada je otkriveno da je koristio žene kao "seksualne robinje" na svojim divljim "bunga bunga" zabavama u svojoj vili dok je još bio na dužnosti. Pojam "Bunga Bunga" potiče iz Australije, no u Italiji se njime označavaju seksualne orgije u kojima gole mlade žene okružuju domaćina i njegove gole goste u bazenu.

Silvio Berluskoni
foto: Reuters

Medijski tajkun, koji je tri puta bio premijer, navodno je praktikovao i seks s tinejdžerkom, marokanskom trbušnom plesačicom, koja je bila jedna od gošća njegovih zabava.

Iako je njegova sklonost ka mlađim devojkama bila veoma očita, 86-godišnji političar bio je u središtu nekoliko seksualnih skandala s prostitutkama, a sudilo mu se i za podmićivanje svedoka u slučaju maloletničke prostitucije.

Tako je bivši italijanski premijer ranije bio osuđen zbog plaćanja 6 miliona funti maloletnoj marokanskoj prostitutki Karimi El Mahroug, poznatoj kao "Ruby, kradljivica srca", za seksualne usluge u razdoblju između februara i maja 2010. godine, ali je kasnije u žalbenom postupku proglašen nevinim.

Adrijano Galijani, Silvio Berluskoni
foto: EPA

Berluskoni je takođe bio osuđen za poreznu prevaru 2013. godine, kao i za nekoliko slučajeva pronevere.

Osim svog čudesnog povratka na javnu funkciju nakon brojnih skandala, medijski se mogul borio i s brojnim zdravstvenim problemima poslednje dve decenije. Krajem 2006. primljen je u bolnicu s manjim srčanim problemom, a podvrgnut je operaciji srca u američkoj bolnici u januaru 2007.

Kasnije je imao tešku operaciju srca 2016., a preživeo je i rak prostate, što je otkrio tek 2000., nakon što je bolovao tri godine. To je razdoblje opisao kao "noćnu moru koja je trajala mesecima", ali je takođe priznao da mu je borba s koronavirusom bila "najopasniji izazov u njegovu životu".

Pred kraj života uživao je u vezi s 53 godine mlađom devojkom, 32-godišnjom Martom Fašinom. Ona je bila njegov najnoviji "trofej", nakon što je 2020. prekinuo vezu s Frančeskom Paskale, za koju je izjavio da je sa svoje 34 godine prestara za njega.

Priredio je "simbolično venčanje" za svoju 32-godišnju devojku Martu. U vili Gerneto u gradu Lesmu okupilo se šezdesetak gostiju, a Berluskoni i njegova 53 godine mlađa izabranica razmenili su zavete i uživali u svadbenoj torti.

(Kurir.rs/Jutarnji)

Bonus video:

12:00

VASILIJE JE ŽIVI DOKAZ DA VITEZOVI I DANAS POSTOJE! Prvi heroj bio mu je Miloš Obilić, a on je danas NAJMLAĐI oklopar u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track