EVO KAKO IZGLEDA SKRIVANA ĆERKA DŽEJMSA BONDA: Svojim PRIRODNIM grudima u mini bikiniju POMUTILA PAMET muškarcima! (FOTO)
Foto: Profimedia

fatalna

EVO KAKO IZGLEDA SKRIVANA ĆERKA DŽEJMSA BONDA: Svojim PRIRODNIM grudima u mini bikiniju POMUTILA PAMET muškarcima! (FOTO)

Pop kultura -

Britanski zavodnik koji se proslavio ulogom u najslavnijoj franšizi filmova živi život daleko od očiju javnost, a njegova najstarija ćerka Ela tek od nedavno počela je da se pojavljuje u medijima.

Slavni biratnski glumac Danijel Krejg, i pored planetarne slave u kojoj uživa zahvaljujući ulozi najpoznatijeg tajnog agenta na svetu Džejmsa Bonda, uspeo je da zadrži svoj privatan život za sebe.

Ela
foto: Printskrin/Instagram

S tim u vezi, malo ljudi zna da je popularni glumac devedesetih godina bio u braku sa glumicom Fionom Laudon, te da su malo pre razvoda 1994. godine postali roditelji ćerke Ele. Danijelova naslednica se bavi modelingom i glumom, a počela je već s 11 godina, i to na "daskama koje život znače".

Podsetimo, glumac je danas u braku sa oskarovkom Rejčel Vajs, zajedno su od 2010. godine, a 2018. godine dobili su ćerku.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

02:16

KO JE SRPSKI ŠPIJUN PO KOME JE NASTAO DŽEJMS BOND? Duško je bio dvostruki agent, a sad je otkriveno i ZNAČENJE BROJA 007

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track