SLAVNA MANEKENKA SE POJAVILA NA ROLAN GAROSU BEZ TRUNKE ŠMINKE: Pokazala kako izgleda nakon RASKIDA sa Vensanom Kaselom
Foto: Printscreen/Instagram

FOTO

SLAVNA MANEKENKA SE POJAVILA NA ROLAN GAROSU BEZ TRUNKE ŠMINKE: Pokazala kako izgleda nakon RASKIDA sa Vensanom Kaselom

Pop kultura -

Jučerašnje finale Rolan Garosa u Parizu pratila je i Tina Kunaki. Na tribinama je bilo mnogo poznatih ličnosti. Bivša supruga Vensana Kasela odabrala je sportsko-elegantnu odevnu kombinaciju. Sa minimalno šminke i ležernom frizurom izgledala je glamurozno kao na crvenom tepihu.

Tina Kunaki
foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Tina Kunaki koja se 2018. udala za francuskog glumca Vensana Kasela, sa kojom ima ćerku Amazoniju, neretko se pojavljuje u javnosti sa minimalno šminke ili nenašminkana. Zbog sunčanih naočara ne može se sa sigurnošću reći da li je i ovaj put u potpunosti odabrala "prirodan izgled" iako je više nego jasno da napadna šminka nije bila njen izbor.

Pre nekoliko meseci pojavila se vest da se Tina Kunaki i Vensan Kasel razvode. Nakon te vesti kao i godinama unazad, poznati model dospeo nalazi se u žiži javnosti. Oboje za sada ne komentarišu krah braka, ali je glumac brisanjem zajedničkih slika sa Instagrama rekao dosta toga.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track