DŽEJN FONDA ODLUČILA DA PAUZIRA OD GLUME: Evo zašto je slavna glumica donela ovu odluku, pa PRIZNALA nešto što će vas IZNENADITI!
Foto: Profimedia

uzima pauzu od glume

DŽEJN FONDA ODLUČILA DA PAUZIRA OD GLUME: Evo zašto je slavna glumica donela ovu odluku, pa PRIZNALA nešto što će vas IZNENADITI!

Pop kultura -

Glumica Džejn Fonda (85) uzima pauzu od glume. Za vikend je posetila Tribeca Film Festival tokom kojeg je dobila i nagradu za politički aktivizam.

Na festivalu je vodila razgovor sa Robin Roberts i tada je otkrila da će uoči predsedničkih izbora u SAD-u 2024. uzeti pauzu od glume.

-Rešimo se Džoa Mančina. Moramo glasati za Bajdena. Moramo se jako naljutiti na njega i moramo pokušati da zahtevamo da zaradi naše glasove - rekla joj je Džejn.

Džejn Fonda
foto: Profimedia

Otkrila je i kako se neće kandidovati za predsednicu SAD-a.

- Jedna stvar u vezi sa starenjem je da počnete da budete pametniji oko svojih jačih strana. A to nije jedna od njih. Ja sam navijačica. Nemam originalnih ideja. Ja sam osoba koja preuzima tuđe ideje i za to prima zasluge - ispričala je glumica.

Džejn Fonda
foto: Profimedia

Džejn se uz politiku bavi i klimatskim promenama. Osvrnula se i na tu temu pa je rekla ljudima da trebaju da počnu da se bave klimatskom krizom pre nego što bude prekasno.

- Mi smo životinje, ne zaboravimo. Zavisimo od okeana i šuma, za kiseonik, za hranu. Na nama je da napravimo promenu jer kad odemo, biće prekasno. Mi smo ti koji mogu napraviti razliku. Nemojmo kad se bude pisala istorija biti oni koji su ostali kod kuće i preslagali porcelan - rekla je Fonda.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

01:51

MIRA ŠKORIĆ OTVORILA DUŠU: Srećna sam što se ćerka ne bavi javnim poslom, izabrala je svoj put!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track