BEN AFLEK STRAŠNO PONIZIO DŽENIFER LOPEZ! Zbog njegovog POTEZA svi su sada uvereni da je njihov brak na IVICI RASPADA (FOTO)
Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

PRIREDIO JOJ HLADAN TUŠ

BEN AFLEK STRAŠNO PONIZIO DŽENIFER LOPEZ! Zbog njegovog POTEZA svi su sada uvereni da je njihov brak na IVICI RASPADA (FOTO)

Pop kultura -

Dženifer Lopez i Ben Aflek stigli su nedavno zajedno na premijeru filma "The Flash", a sve oči bile su uprte u njih zbog čestih svađa i razmirica u koje su se u poslednje vreme upustili.

Slavni holivudski par u poslednje vreme privlači ogromnu pažnju medija zbog svojih čestih svađa, do kojih je dolazilo čak i na crvenim tepisima, a sada su snimljeni u potpuno drugačijem raspoloženju i na premijeri Aflekovog novog filma "The Flash" u Los Anđelesu.

53-godišnja pevačica i 50-godišnji glumac razmenjivali su poljupce pred fotografima, no opet su dodatnu pažnju svih okupljenih privukli njegovi čudnovati izrazi lica i grimase koje je stvarao, ali poljubac u obraz koji joj je on priredio. Čini se da se oko njega baš i nije potrudio i delovao je odsutno dok su ih snimali, a poljubac je bio potpuno drugačiji od svih prethodnih pred kamerama.

Dženifer Lopez
foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Par koji se venčao prošle godine snimljen je nekoliko puta tokom žustrih svađa i prepirki na ulici, u automobilu, pa čak i na crvenom tepihu premijere njenog novog filma "Majka".

Jedan od razloga koji se spominjao je taj da Ben navodno priželjkuje mirniji život, a PR stručnjakinja Maja Rijaz sugeriše da je to vrlo moguće.

Dženifer Lopez
foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Ne izgleda kao da uživa u javnoj strani svog glumačkog posla, pogotovo na pojavljivanjima poput različitih dodela nagrada i premijera. Poslednjih nekoliko puta nije izgledao kao da je uživao. Što će se češće pojavljivati na javnim događanjima izgledajući jadno ili pokazujući da postoje napetosti između njega i Dženifer, ona možda neće ni želeti da on prisustvuje. Postoje slavne osobe među zvezdama koje imaju mirniji život uprkos statusu slavne osobe. To je sasvim moguće", izjavila je Maja.

Uz to je sugerisala da će Dženifer i dalje moći da zadrži svoj status slavne osobe s A-liste čak i ako Ben napravi korak unazad i odluči da živi ispod radara te dodala da iako imaju problema to ne znači kraj njihove ljubavi.

"Ko zna kakva je stvarna priroda njihovog odnosa. Da, možda su imali nekoliko svađa, čak i u javnosti, ali koji par se ne svađa? Sve što znamo je da su još uvek zajedno kao par. Sada se dovoljno dobro poznaju i mislim da će zauvek ostati zajedno", rekla je Maja.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr)

Bonus video:

01:33

SVETSKE ZVEZDE SVE VIŠE ODMORE PROVODE U EVROPI: Bekamovi se opuštali na Jadranu, a EVO koju je destinaciju odabrala Džej Lo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track