JELENA BODRILA NOLETA U DRUŠTVU MNOGIMA OMRAŽENOG MUŠKARCA! Svi su u šoku: Jadna ona sa njim!
Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

NEVEROVATNO

JELENA BODRILA NOLETA U DRUŠTVU MNOGIMA OMRAŽENOG MUŠKARCA! Svi su u šoku: Jadna ona sa njim!

Pop kultura -

Novak Đoković je ovih dana napisao istoriju tenisa. Savladavši Kaspera Ruda u svom 34. finalu gren slem turnira, Đoković je osvojio 23. grend slem titulu u karijeri. Oduševljenje zbog toga nije mogla da sakrije ni njegova supruga Jelena, koja je to objavila na svojim društvenim mrežama '23'.

Inače, Jeleni je tokom turnira pravio društvo ni manje ni više nego nekadašnji igrač američkog fudbala Tom Brejdi. Jedan red ispod njih bio je još jedan sportski velikan, naš proslavljeni teniser Goran Ivanišević.

Jelena Đoković
foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, pažnju je ukrala interakcija Jelene i Brejdija, koji su zdušno navijali na meču. Tviter je bio preplavljen njihovim zajedničkim fotografijama, a mnogi su u komentarima napali Brejdija jer je navodno varao svoju bivšu suprugu Žizel Bundhen.

'Ma, gde je ona s njim, ne bi bila u njenoj koži', 'Jadna Jelena, moraće sve da mu objašnjava', 'Makni ovu prevarantu od Novakove žene', 'Lepotica i varalica' , 'Jelena mora da zabavlja ceo ovaj meč', "Sigurno ništa ne razume, jadna ona sa njim", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

00:53

Novak Đoković se na Dorćolu priprema za Rolan Garos

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track