GLUMICA (82) IZ HARIJA POTERA POZIRALA GOLA: Pojaviće se na naslovnoj strani VOGA, a pre 57 godina uradila nezamislivo! (FOTO)
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

hrabro!

GLUMICA (82) IZ HARIJA POTERA POZIRALA GOLA: Pojaviće se na naslovnoj strani VOGA, a pre 57 godina uradila nezamislivo! (FOTO)

Pop kultura -

Britanska glumica Mirijam Margolis je gola za britanski Vog. Ova 82-godišnja zvezda pojaviće se na naslovnoj strani julskog izdanja časopisa posvećenog LGBTQ+ zajednici.

Mirijam Margolis
foto: Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica, inače najpoznatija po ulozi profesorke Spraut (Sprout) u Hariju Poteru, pozirala je gola za stolom, a ispred nje se nalaze peciva prekrivena šlagom i crvenim voćem.

"Ne mogu da odolim a da ne budem zločesta", izjavila je za Vog. Međutim, usprkos odvažnim fotografijama, glumica je priznala kako se bori s tim da prihvati svoj izgled.

"Volim svoje lice. Mislim da delujem toplo, otvoreno i nasmejano", izjavila je dodavši: "Ali mrzim svoje telo. Mrzim velike grudi i imam opušten stomak, male iskrivljene noge. Nisam oduševljena time. Ali treba izvući najbolje iz toga. Morate učiniti najbolje što možete."

Uz britansku glumicu, u julskom izdanju časopisa posvećenom Mesecu ponosa pojaviće se i druge LGBTQ+ zvezde, uključujući glumca Nkutija Gatvu, američku glumicu i pevačicu Žanel Mone i britansku glumicu Belu Remzi, prenos Index.hr.

Glumica je takođe otkrila kako se uskoro podvrgava operaciji srca dodavši da se ne boji.

"Kad ste mladi, nikad ne razmišljate o smrti. Samo razmišljate o tome koga ćete p*jebati. Puno razmišljam o smrti. Svakog dana. Kad se probudim, pomislim: 'Hm, novi dan.' Možda nisam očekivala da ću ga dočekati", izjavila je.

Pre 57 godina priznala da je gej

Britanska zvezda takođe se osvrnula na trenutak u kom je priznala roditeljima da je gej. Otkrila je da ih je to jako povredilo i da je njena majka naterala da se zakune na Toru kako više nikad neće spavati sa ženom.

Inače, glumica je još 1966. otvoreno priznala da je gej, a homoseksualnost je tada još bila ilegalna. Usprkos tome, izjavila je kako se nikad nije sramotila svog seksualnog opredeljenja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:55

ZBOG LEPOTE SAM U HOLIVUDU GUBILA ULOGE! Srpska glumica progovorila o STRAŠNOJ ISTINI u šou biznisu! Oči joj otvorio AL PAĆINO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track