BALAŠEVIĆ NOĆIMA NIJE SPAVAO ZBOG JOKIĆA: Panonski mornar obožavao srpskog košarkaša, a evo kako mu je MUZIČAR POMOGAO (FOTO)
Foto: Beta/Dragan Gojić, AP/Jack Dempsey

natalija oduševljena

BALAŠEVIĆ NOĆIMA NIJE SPAVAO ZBOG JOKIĆA: Panonski mornar obožavao srpskog košarkaša, a evo kako mu je MUZIČAR POMOGAO (FOTO)

Pop kultura -

Đorđe Balašević bio je veliki fan Nikole Jokića, košarkaša koji je sa Denver Nagetsima osvojio NBA titulu i upisao se u istoriju ovog sporta.

Jokić je titulu proslavio u zagrljaju supruge Natalije i ćerkice Ognjene, a ovi prizori raznežili su kako Srbiju, tako i ostatak sveta. Čestitke nisu izostajale, a među njima je bila i Olivera Balašević, supruga pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, koji je redovno pratio Nikoline utakmice.

Nikola Jokić
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Olivera je na svom Instagram profilu objavila fotografiju Panonskog mornara na kojoj je Đole pratio utakmicu i bodrio Nikolu Jokića.

- Posle neprospavane noći, strpljivo bi čekao da se probudim i jutro započinjem rečenicom - "Ne možeš da veruješ šta im je sve Jokara noćas radio!!! - napisala je Olivera Balašević i tagovala Nataliju Jokić, suprugu Nikole Jokića, a objavila je još jednu fotgrafiju sa porukom.

Đorđe Balašević
foto: Printscreen/ Instagram

- Kakav to može biti Srbin, pa još iz Vojvodine, nego najbolji na svetu! Bravo Nikola! Čestita ti ovaj 'četverac bez kormilara' iz ulice Jovana Cvijića. Hvala vam, draga porodico Jokić, večeras su i zvezde nad Vojvodinom zasijale punim sjajem u slavu vašeg podviga.

Natalija Jokić se zahvalila Oliveri na divnim rečima i istakla koliko njihova porodica poštuje delo i rad Đorđa Balaševića.

- Mnogo Vam hvala na ovim rečima. Meni su ponestale... Jedino znam, veliki ste deo naših života. I kada je dobro i kada je malo manje dobro. Svaka reč, muzika i pesma našla je svoj put do nas i način da u nama ostane. Hvala Vam! - napisala je Natalija Oliveri.

Nikola Jokić, Ognjena Jokić, Natalija Jokić
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Jokić je nakon Đoletove smrti govorio o Balaševiću i označio ga kao "krivca" koji je doprineo da prevari devojku da mu postane supruga.

- Veliki sam fan lika i dela Đorđa Balaševića, bile su mi pomešane emocije. Nisam stigao da ga upoznam, da mu se zahvalim što mi je pomogao da "prevarim" moju sadašnju ženu da mi bude devojka, a sad žena. Žao mi je zbog toga i mislim da je ovo veliki gubitak za sve nas koji smo ga voleli - rekao je Jokić u razgovoru sa Aleksandrom Žigićem.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:46

Imamo jednog od najboljeg igrača u istoriji, a on se zove Nikola Jokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track