JOŠ 9 ŽENA TUŽILO GLUMCA ZA ZLOSTAVLJANJE: Ne nazire se kraj nizu od više od 60 žrtava! Kažu da ih je DROGIRAO I NAPASTVOVAO
Foto: Printscreen Youtube

jezivo

JOŠ 9 ŽENA TUŽILO GLUMCA ZA ZLOSTAVLJANJE: Ne nazire se kraj nizu od više od 60 žrtava! Kažu da ih je DROGIRAO I NAPASTVOVAO

Pop kultura -

Komičar i glumac Bil Kozbi (85) već se neko vreme bori s optužbama različitih žena za seksualno zlostavljanje, a sada ga je optužilo njih još devet. Žene tvrde kako je Kozbi iskoristio svoju "ogromnu moć, slavu i prestiž" kako bi napravio žrtve od njih.

Bil Kozbi
foto: Profimedia

Tužbu su podnele u sredu vrhovnom sudu u Nevadi, a u njoj stoji kako su bile drogirane i zlostavljane u razdoblju od 1979. do 1992. u Las Vegasu, Rinu i Lejk Tahou. Mesta koja su žene navele bila su njihovi domovi, garderobe i hoteli.

Jedna žena tvrdi da je Kozbi bio njen mentor za glumu i da je nagovorio da iz Njujorka dođe u Nevadu. Tada je drogirao i odveo u hotelsku sobu gde joj je dao, kako joj je tad rekao, bezalkoholnu jabukovaču, a tada ju je silovao.

Bil Kozbi
foto: Profimedia

Nakon novih tužbi, Bil Kozbi je trenutno optužen za silovanje, seksualno zlostavljanje i uznemiravanje više od 60 žena. Komičar je demantovao sve optužbe.

Ranije ove godine je jednoj od žena dodeljeno 500.000 dolara, nakon što je Billa optužila za silovanje u Plejboj vili, kada je imala samo 16 godina.

Inače, Kozbi je 2021. godine izašao posle dve godine provedene u zatvoru. Naime, sud u Pensilvaniji ukinuo je u sredu osuđujuću presudu za Bila Kozbija i naložio puštanje iz zatvora. u međuvremenu, još tužbi je podneto protiv glumaca legendarnog Kozbi šoua.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:43

ZATVARALI SU ME U SOBU, A JA SAM BEŽAO KROZ PROZOR! Glumac se dotakao mlađih dana: Nastavnici su me ČUPALI ZA UŠI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track