VIDEO SAM DA DECA IMAJU NERVNE SLOMOVE ZBOG NJE: Nakon optužbi da tera sinove da se OBLAČE kao devojčice, OGLASIO se Meganin bivši
Foto: Shotgetter / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

evo šta je rekao

VIDEO SAM DA DECA IMAJU NERVNE SLOMOVE ZBOG NJE: Nakon optužbi da tera sinove da se OBLAČE kao devojčice, OGLASIO se Meganin bivši

Pop kultura -

Glumica Megan Foks se često nalazi u centru pažnje javnosti i medija, najčešće u društvu svog verenika Mašina Gan Kelija, no ovaj put su je dočekali komentari o onome što je najviše boli - o njenoj deci.

Podsetimo, Megan ima trojicu sinova; 10-godišnjeg Nou, 9-godišnjeg Bodija i 6-godišnjeg Džurnija koje je dobila u braku s bivšim suprugom Brajanom Ostinom Grinom od kojeg se razvela prie tri godine.

Pažnju paparaca dečaci su privukli jer su se često mogli videti odevreni u žensku odeću, a sva trojica imaju dugu kosu pa se počelo nagađati da žele postati devojčice. Roditelji ih odgajaju kao rodno neutralne i ne obaziru se na zločeste komentare.

Kada je reč o oblačenju haljina, u tome prednjači Noa koji ih bira za školu i onda trpi izrugivanja druge dece. Megan je svojevremeno rekla da joj smeta što javnost kritikuje njegove modne odabire.

'Ne želim da ikad mora da pročita takva s*anja jer mu je dovoljno što sluša svašta od dece s kojom ide u školu. Govore mu: 'Dečaci ne nose haljine...', istakla je.

'Ponekad će se obući sam i nositi haljine. Upisala sam ga u jako liberalnu, hipi školu u Kaliforniji, no čak i tamo mu drugi dečaci često kažu: 'Dečaci ne nose ružičasto'. Trudim se učiti ga da ima samopouzdanja', dodala je.

Sad se ponovo na društvenim mrežama pokrenula lavina komentara o tome kakvu odeću nose njeni sinovi, a započeo ju je američki političar Robi Starbak koji je na svom Tviteru objavio tvrdnju da glumica prisiljava svoje sinove da nose odeću za devojčice.

‘Ovo su sinovi Megan Foks. Živeli smo u istom komšiluku i naša deca su se zajedno igrala u parku. Video sam dvojicu od njih kako doživljavaju slom tvrdeći da ih njihova mama prisiljava da nose žensku odeću, a njihova dadilja ih je pokušavala utešiti. To je čisto zlostavljanje dece. Molite se za njih’, napisao je u objavi koja je u međuvremenu nestala s Tvitera.

Prvi je na ovu objavu reagovao Brajan Ostin Grin, otac dečaka.

‘To je totalna izmišljotina. Postoji samo nekoliko ljudi na svetu koji vam mogu reći je li ova priča istinita i ja vam mogu reći s apsolutnom sigurnošću da nije. Osoba koja tvrdi da je ovo istina je savršen primer nekoga ko ima sebične motive i koja ne mari da će negativno uticati na odnos dece i roditelja’, rekao je.

Glumac je već ranije progovorio o tome da sinove podržava u njihovoj želji da nose odeću za devojčice.

"Noa je počeo da nosit haljine kad mu je bilo dve godine i ja sam pročitao puno knjiga o takvim stvarima. Neke su napisali transrodni ljudi, drugi su jednostavno pisali o tome da možeš biti dečak i nositi haljinu, da se možeš izraziti odećom kako god želiš. To ne mora imati veze s njihovom seksualnosti’, rekao je Green u ranijem intervjuu za Glamour.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

02:00

GRAD POD VODOM: POPLAVLJEN VRTIĆ, VODA U DVORIŠTU 20 CM! Deca preseljana u drugu ustanovu, meštani pretrpeli velike štete!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track