ANĐELA JOVANOVIĆ USRED SVADBE SKINULA VENČANICU I ZAIGRALA TRBUŠNI PLES Uvijala kukovima, pokazala umeće, a pratio je OVAJ MUZIČAR
Foto: Instagram/tamaradragicevic

UZAVRELA ATMOSFERA

ANĐELA JOVANOVIĆ USRED SVADBE SKINULA VENČANICU I ZAIGRALA TRBUŠNI PLES Uvijala kukovima, pokazala umeće, a pratio je OVAJ MUZIČAR

Pop kultura -

Glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš juče su se venčali na velikom salašu u Krčedinu, a mlada je toliko bila vesela da je kasno u noć sve iznenadila kad je skinula venčanicu, obukla beli dvodelni kostim i zaigrala trbušni ples.

Dok je Anđela izvodila svoju plesnu tačku, muzička pratnja na bubnju bio joj je Marko Luis.

00:20

Anđela Jovanović igra trbušni ples

Ovo je ostavilo sve bez teksta, pa je nastao potpuni haos, a atmosfera na svadbenom veselju bila je uzavrela! Anđela se uvijala i tresla kukovima, a pokazala je zavidno umeće u ovoj vrsti plesa.

Kako je ovo izgledalo pogledajte u videu u okviru teksta.

Anđela Jovanović
foto: Instagram

Jovanovićeva je, inače, tokom svadbe doživela peh o kom se i te kako priča. Ona je usred venčanja, dok je nameštala venčanicu, istu podigla rukom, te su gosti mogli da vide donji veš koji je nosila.

Peh je imala tik pred izgovaranje sudbonosnog "da", a trenutak nepažnje nije je omeo tokom prelepe ceremonije na kojoj su bili okruženi zelenilom sa svih strana.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

00:29

Gagi Jovanović na venčanju ćerke Anđele

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja