KEJT MIDLTON U NIKAD SKUPLJOJ HALJINI ZASENILA NA KRALJEVSKOJ PARADI: Umesto dugmadi DRAGO KAMENJE, a boja je svima upala u oči
Foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

KRALJEVSKI

KEJT MIDLTON U NIKAD SKUPLJOJ HALJINI ZASENILA NA KRALJEVSKOJ PARADI: Umesto dugmadi DRAGO KAMENJE, a boja je svima upala u oči

Pop kultura -

Tradicionalna godišnja Trooping the Colour ceremonija održana je u subotu u Londonu, a ona predstavlja počast trenutnom britanskom monarhu, koji je u ovom slučaju kralj Čarls III.

Ovom prilikom uvek se održava i svečana parada, te se britanska kraljevska porodica okuplja na čuvenom balkonu Bakingemske palate, odakle pozdravljaju okupljene Britance. Ovo je najsvečaniji dan u godini za britansku kraljevsku porodicu, te se njihova modna izdanja i ponašanje uvek prate sa velikim interesovanjem i pažnjom.

Kejt Midlton, princ Vilijam, princeza Šarlot, princ Džordž, princ Luis
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Princ i princeza od Velsa sa decom su po običaju bili najzapaženiji članovi porodice, pa je većina pogleda bila usmerena upravo u njih. Kejt Midlton je prosto blistala u izvanrednoj modnoj kombinaciji i boji koja joj savršeno pristaje.

Lepa Britanka opredelila se za vedru, upečatljivu nijansu zelene koja odlično odgovara njenom tenu i kosi, a ova boja učinila je da Kejt doslovce zasija. Dugo je nismo videli u ovako finom, pažljivo odabranom izdanju.

Princeza se opredelila za kaput-haljinu midi dužine sa potpisom singapurske modne kuće Andrew Gn, a ova kreacija ima satenske rubove, te ručno izrađene dugmiće od praviog dragog kamenja. Sam kroje haljine veoma lepo stoji Kejt, ističući njenu vitku figuru, i dajući joj lepšu i moćniju siluetu zahvaljujući naramenicama.

Ona je čitavu kombinaciju zaokružila aksesoarima u istoj boji, ponevši predivan šešir sa širokim obodom i mašnom, te salonke od prevrnute kože i clutch torbicu. Nosila je i skupocene minđuše od kombinacije safira i dijamanta koje su nekada pripadale princezi Dajani.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track