JEDNU OD NAJVEĆIH SVETSKIH LEPOTICA PAPARACI UHVATILI NESPREMNU: Nacrtali se kad im se nije nadala, a faca joj je URNEBESNA (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NEGUJE PRIRODAN IZGLED

JEDNU OD NAJVEĆIH SVETSKIH LEPOTICA PAPARACI UHVATILI NESPREMNU: Nacrtali se kad im se nije nadala, a faca joj je URNEBESNA (FOTO)

Pop kultura -

Legendarna američka manekenka Sindi Kraford poznata je po svojim besprekornim fotografijama i izdanjima, zna da komunicira s kamerama i kako da se pokaže u najboljem mogućem svetlu, ali zna da joj se omakne i pokoja slučajna poza ili izraz lica.

57-godišnju Sindi paparaci su uhvatili nespremnu dok je izlazila iz jednog restorana u Malibuu i napravila smešan i simpatičan izraz lica s kakvim nismo navikli da je viđamo, a zbog čega nije bilo lako ni prepoznati je.

Sindi Kraford
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sindi je jedna od retkih dama koje su danas još uvek verne svom prirodnom izgledu, a osim rigoroznog vežbanja koja održava njeno telo čvrstim, zagovornica je prirodnog izgleda, te se nije podvrgla nikakvim estetskim zahvatima.

Inače, Sindi je u braku s Randeom Gerberom, kog je upoznala na jednom venčanju i odmah su se sprijateljili. Gerber je u to vreme takođe povremeno radio kao model, ali kasnije se prebacio na preduzetništvo, na koje se i fokusirao.

Sindi Kraford
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Oboje su bili s drugim partnerima u vreme kada su se upoznali, a Sindi je tada bila čak i u braku s Ričardom Girom, ali ubrzo su se razveli. Kasnije je pričala kako joj prvi brak nije uspeo jer se udala premlada, a šuškalo se i kako bi Rande mogao da bude uzrok njihovih nevolja.

"Ni Rande ni ja nismo planirali da upoznamo nekoga u tom trenutku života. On je imao devojku, a ja sam bila udata", rekla je godinama kasnije u jednom intervjuu i da se nisu smuvali sve dok oboje nisu bili solo.

Sindi Kraford
foto: Profimedia

Sve dok nisu započeli romantičnu vezu, dobro su se upoznali i pre svega su bili prijatelji, a Sindi kaže kako je upravo to recept za srećan brak. Venčali su se na Bahamima 29. maja 1998. godine, a manekenka je pred oltar stigla bosa na plaži. Oboje su opisali kako im je venčanje bilo predivno i ležerno, a nisu pravili preveliku buku oko svega.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

00:12

paparaco Aca Lukas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track