SLIKE U KOJE VEČERAS SVI GLEDAJU NJIHOVA SU VELIKA POBEDA: Evo kako je Travis Barker reagovao kada je Kortni objavila da je TRUDNA
Foto: Profimedia

FOTO

SLIKE U KOJE VEČERAS SVI GLEDAJU NJIHOVA SU VELIKA POBEDA: Evo kako je Travis Barker reagovao kada je Kortni objavila da je TRUDNA

Pop kultura -

Kortni Kardašijan Barker saopštila je nedavno na veoma originalni način da čeka dete sa suprugom Travisom Barkerom. Objavila je večeras na Instagramu šta se dešavalo nakon što je sa celim svetom podelila radosnu vest. Evo kako je reagovao njen partner. Objave potpuno u njihovom stilu.

Najstarija ćerka Kris Džener saopštila je da je trudna na koncertu grupe Blink-182, čiji je bubnjar njen muž. Na nastupu na BMO stadionu u Los Anđelesu nosila je plakat na natpisom: "Travise, ja sam trudna".

U seriji slika koje je Kortni objavila na Instagramu nalazi se fotografija koja prikazuje kako njen muž ljubi njen trudnički stomak, ali i u šali improvizano svira kao na svom bubnju.

- Preplavljena zahvalnošću i radošću zbog Božjeg blagoslova i plana - poručila je večeras Kortni Kardašijan (44) koja je u februaru prošle godine saopštila da odustaje od pokušaja vantelesne oplodnje, a pokušala je tim putem da ponovo postane mama 10 puta.

Sa Kortni Kardašijan na koncertu u trenutku velike objave bila je njena ćerka Penelope koju je dobila sa bivšim partnerom Skotom Disikom, sa kojim ima još dvoje dece, njena sestričina Nort Vest, ćerka Kim Kardašijan i Kanjea Vesta i ćerka Travisa Barkera Alabama Barker.

O želji da ponovo postane majka i problemima koji joj stoje na tom putu, Kortni Kardašijan pričala je prošle godine u drugoj epizodi rijaliti šoua „Kardašijani“ pa je tako, po dolasku u svoj dom u Kalabasasu, na pitanje majke Kris Džener kako je bilo na lekarskom pregledu, odgovorila: „Užasno“. TV zvezda požalila se na komentare koje čita na društvenim mrežama.

- Svi pišu: „Kortni je trudna. Kortni je trudna. Ugojila se“, tako je nepristojno komentarisati ljude kada ni ne znate kroz šta prolaze - rekla je, a zatim otkrila sa čime se sve suočila. Lekar je njoj i njenom partneru Travisu Barkeru rekao da je rešenje vantelesna oplodnja.

- Zbog lekova koji su mi davali ušla sam u menopauzu. Bukvalno u menopauzu - istakla je Kortni Kardašijan i dodala da se počela da se oseća depresivno zbog lekova. Napomenula je da je njen slučaj specifičan jer je „ona veoma pažljiva sa preparatima koje unosi u svoje telo, pa je njen organizam reagovao suprotno od željenog“, prenosi „Dejli mejl“. Poručila je zatim da ima sve na svetu zbog čega može da bude srećna, ali da je tokom terapije, postala ćudljiva, prestala je da voli sebe i postala „luda“. Zbog lekova se i ugojila. Da je došlo do promene njenog raspoloženja, istakla je i njena mama Kris Džener.

Posle brojnih problema Kortni je ostvarila veliku želju, kao i njen suprug Travis Barker.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

03:01

DEVOJKA SE OBESILA JER JE BILA ZALJUBLJENA U MENE! Bivša robijašica i starleta Nina Prlja o JEZIVIM iskustvima iz zatvora (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track