OVA KOLEGINICA JE PRIVLAČNA HARISONU FORDU Ima 77 godina, nikad nije uradila NIJEDNU PLASTIČNU OPERACIJU, a sad će glumiti zajedno
Foto: EPA Guillaume Horcajuelo

POŠTUJE JE

OVA KOLEGINICA JE PRIVLAČNA HARISONU FORDU Ima 77 godina, nikad nije uradila NIJEDNU PLASTIČNU OPERACIJU, a sad će glumiti zajedno

Pop kultura -

Povezanost zvezda Helen Miren (77) i Harisona Forda (80) traje već godinama, a glumica je nedavno za People imala samo reči hvale za svog kolegu.

Glumac je ranije ove godine izjavio kako je Miren još uvek seksi, te pohvalio njene glumačke sposobnosti, a Helen je sve uzvratila.

Helen Miren
foto: Profimedia

Njih dvoje spojili su se pre mnogo godina na setu filma "Obala komaraca", a sada su dobili priliku da ponovo rade na zajedničkom projektu kao deo glumačke postave serije "1923", spin-ofa "Yellowstonea".

Ona je rekla kako uživa s njim da bude ponovo na setu, te da holivudsku legendu slava nije izmenila tokom godina.

Harison Ford
foto: Profimedia

- Puno me toga naučio. On je profesionalan, oprezan i tajanstven, a ja sam i fascinirana i zapanjena - izjavila je.

- Mislim da je element koji ga čini legendom kakva jeste i kakva će uvek biti upravo taj osećaj da je on čovek kog biste nazvali kad bi vam auto zapeo u jarku, te da bi potpuno shvatio uzrujanost zbog smrti vaše mačke i da bi zaplakao s vama - objasnila je Helen dalje i poručila kako je pravi frajer.

Helen Miren
foto: Profimedia

- On je prava bogomdana filmska zvezda, ali i frajer i muškarac. Kao i milioni drugih, volim ga - rekla je.

Ford je takođe nedavno izjavio kako je presrećan što opet može da radi s koleginicom Helen. Njih dvoje je, kako je rekla Miren, život spojio nakon trideset godina i oboje uživaju u tome.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:33

NEPRIMERENO SAM MORAO DA UPOZORIM NASILNIKE KAKO BI SE SMIRLI! Glumac otvorio dušu: Ta grupa se preselila iz Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track