PIKE ZADAJE ŠAKIRI NAJBOLNIJI UDARAC DO SAD: S mlađanom devojkom će uraditi ono što s njom NIKAD NIJE! Pevačicu će ovo TEK DOTUĆI
Foto: Europa Press / ContactoPhoto / Profimedia

NE PRESTAJU DA SE POVREĐUJU MEĐUSOBNO

PIKE ZADAJE ŠAKIRI NAJBOLNIJI UDARAC DO SAD: S mlađanom devojkom će uraditi ono što s njom NIKAD NIJE! Pevačicu će ovo TEK DOTUĆI

Pop kultura -

Pnezionisani fudbaler Đerar Pike (36) i njegova devojka, Klara Čija Marti (24), navodno bi trebalo da se venčaju, i to već ovog meseca.

- Đerar Pike i Klara Čija će se venčati. Bivši fudbaler i njegova devojka doneli su ovu vrlo važnu odluku. Isplanirali su i idealan trenutak da podele srećnu vest - prenosi Daily Mail.

Đerar Pike
foto: Instagram

- Objava će biti puštena u javnost na još jedan važan datum za Pikea, na venčanju njegovog brata Marka, koji će se oženiti svojom ljubavlju iz detinjstva Marijom i to 24. juna - otkrio je njima blizak izvor za španske medije.

Podsetimo, Šakira (46) i Đerar bili su u vanbračnoj zajednici 12 godina, a rastali su se nakon što ju je prevario s Klarom. Par je u vezi dobio dvoje dece, sinove Milana (9) i Sašu (7).

Šakira
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Šakira je otkrila da je Đerar vara tako što je primetila da u kući nedostaje džem od jagoda, koji inače samo ona jede. Prevaru je navodno podržala i Pikeova majka Montserat Bernabeu, koja joj je jednom prilikom rekla da "mora da začepi usta".

Drama između nje i svekrve mesecima se vukla po medijima, a Šakira je objavila čak dve osvetničke pesme za bivšeg supruga, s kojima je prikupila milione pregleda na Jutjubu.

Pevačica je jednom prilikom glasno puštala svoju pesmu, a to je zasmetalo i njenoj komšinici odnosno svekrvi.

Tako je Šakira odlučila da će navodno izgraditi zid kojim će se ograditi od "napornih" komšija.

Šakira, Tom Kruz
foto: CHANDAN KHANNA / AFP / Profimedia

Međutim, to nije uradila, već se s decom odselila iz Barselone u Majami. Tamo je otišla zbog zdravstvenog stanja svoje majke jer želi da joj bude blizu.

Nakon razvoda, Šakira je procvetala. Nedavno se pohvalila kako je usavršila veštinu surfovanja, a na trci F1 viđena je s glumcem Tomom Kruzom (60).

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:17

OPERISANA PEVAČICA VARA MUŽA SA SARADNIKOM, POJAVILI SE ZAJEDNO U JAVNOSTI?! Sočni trač koji će vam zagolicati maštu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja