AFERA SA PREDSEDNIKOM JE SKUPO KOŠTALA I NIKAD SE NIJE OPORAVILA OD NJE: Marisol puni 60 godina, a evo kako sada izgleda (FOTO)
Foto: Printscreen

nekad i sad

AFERA SA PREDSEDNIKOM JE SKUPO KOŠTALA I NIKAD SE NIJE OPORAVILA OD NJE: Marisol puni 60 godina, a evo kako sada izgleda (FOTO)

Pop kultura -

Erika Buenfil proslavila se ulogom u sapunici "Marisol" u kojoj glumila lik večito nesrećne junakinje koja je ožiljak zadobila kao dete kada je pala na ogledalo.

Za razliku od većine glumaca u meksičkim sapunicama Erika Beunfil proslavila se u 32. godini, zahvaljujući večito tragičnoj sudbini Marisol. Za razliku od fiktivne junakinje koja posle plastične operacije postaje "neprepoznatiljiva" svim zlim ljudima koji su joj naudili, Erika je protivnik estetskih intervencija.

Erika koja 23. novembra puni 60. godina rekla je da nije imala nikakve estetske intervencije i da je veliki protivnik plastične hirurgije. Pred svoj 50. rođendan u jednom intervjuu za meksičke medije kazala je da je pritisak u svetu telenovela ogroman kada su u pitanju žene i njihov izgled, dok je kod muškaraca situacija mnogo lakša. Pre nekoliko godina Erika je, izgubila ekskluzivni ugovor s kućom "Televisom" koja je bila glavni izvor prihoda za glumicu.

Međutim, Erika je rekla da se konačno oseća "slobodno" posle toliko godina u televizijskoj mašineriji.

"Kolege mojih godina igraju ljubavnike devojaka starih dvadesetak godina, dok se glumicama iste generacije prebacuje da imaju višak kilograma i da su previše zrele", rekla je tada popularna glumica.

Ono što je najznamljivije kod njen jeste njen privatni život. Erika je 2005. rodila sina Nikolasa de Hesusa.

Ime oca njenog deteta je dve godine držala u tajnosti, a onda je 2007. godine otkrila da je dete dobila u vezi sa sinom bivšeg meksičkog predsednika Ernesta Zedila. Na pitanje u kakvim je odnosima sa Nikolasovim ocem, rekla je da između njih nema nikakvog odnosa.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

01:11

NIJE ME PUSTIO, REKAO JE: TAKVOG SKOTA IMAM KOD KUĆE Poznata glumica o paklu kroz koji je prošla: Ljudi te poistovete sa ulogom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track