VEZU ZAPOČELI DVOSTRUKOM PREVAROM, A SAD IH STIŽE KARMA? Glumac saopštio bombastične vesti, a onda je objava MISTERIOZNO nestala
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

TURBULENTAN ODNOS

VEZU ZAPOČELI DVOSTRUKOM PREVAROM, A SAD IH STIŽE KARMA? Glumac saopštio bombastične vesti, a onda je objava MISTERIOZNO nestala

Pop kultura -

Jedan od najskandaloznijih i najturbulentnijih brakova u Holivudu definitivno je onaj između glumice Tori Speling i njenog supruga, glumca Dina Mekdermota. Više puta su se rastajali i mirili se, a sad je njen suprug fanove zbunio objavom o razvodu koju je u međuvremenu obrisao.

Podsetimo, par se upoznao 2005. na setu filma "Mind Over Murder", dok su bili oboje u braku, ali ubrzo su pokleknuli pred međusobnom privlačnošću i prevarili svoje supružnike.

"Bila je to ljubav na prvi pogled", rekao je svojevremeno Mekdermot.

Venčali su se 2006. godine i zajedno imaju petoro dece, ali za ovih 18 zajedničkih godina prošli su puno toga.

Tori Speling
foto: Profimedia

Din je 2013. bio uhvaćen u preljubničkom skandalu, što je naškodilo njegovom braku s Tori i nakon toga je potražio pomoć za svoju zavisnost od seksa. Glumac je 2014. u dokumentarnoj seriji "True Tori" rekao da je varao Speling, a ona se nakon toga požalila da su njihovu decu uznemirile informacije o tome na internetu. Glumica nije izgledala šokirano zbog preljuba, već je rekla da ima razumevanja pošto je njihova veza počela prevarom jer su oboje bili u braku kad su spavali zajedno.

Supružnici su morali da se nose i s finansijskim problemima, za šta je ona rekla da su sami krivi zbog loših odluka. Osim toga, Tori se nekada borila sa zavisnošću od alkohola i drogi, te se u trećoj trudnoći zabila autom u školu i za to je krivila novinare.

Tori Speling, Din Mekdermot
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tori neko vreme nije nosila venčani prsten, a na njenim fotografijama na Instagramu je uvek izostajao suprug. To je pokrenulo šuškanja o problemima u njihovom odnosu.

Glasine o razvodu počele su već krajem 2021, ali početkom ove godine par je snimljen u romantičnom izlasku za Dan zaljubljenih kad su uživali na večeri u restoranu, a "uhvaćeni" su i kako razmenjuju nežnosti.

Sad je svetska javnost pomislila da se par konačno odlučio na razvod nakon što je Din to objavio na Instagramu.

Tori Speling
foto: Profimedia

"S velikom tugom i teška srca, nakon 18 zajedničkih godina i petoro neverovatne dece Tori i ja smo odlučili da krenemo svatko svojim putem i započnemo nova putovanja. Nastavićemo da sarađujemo kao roditelji i vodiči za našu decu kroz ova teška vremena. Molimo vas da poštujete našu privatnosti dok uzimamo ovo vreme da ga provedemo u krugu porodice i da se izborimo s ovim. Hvala vam svima za podršku i ljubaznost", poručio je Din, ali ubrzo je objava nestala s njegovog profila.

Izvor blizak paru za Us Weekly tvrdi da se ne razvode i da su trenutno u odličnim odnosima.

Tori Speling, Din Mekdermot
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Imali su svoje uspone i padove kao i svi, ali nastavljaju da rade na svom braku kroz bračno savetovanje. Oni vole jedno drugo i ne nameravaju da se razvedu", rekao je anonimni izvor.

Dinovu objavu kojom je poprilično zbunio fanove, objasnio je činjenicom da se par jednostavno jako posvađao.

"Očito je zažalio zbog te objave, zato ju je i izbrisao", ističe izvor.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track