UZNEMIRUJUĆE FOTKE ŽENE LEPOTE EPSKIH RAZMERA: Zavisnost je uništila, bivšem pokušala da ODGRIZE NOS, sad je NEPREPOZNATLJIVA
Foto: JishPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

TUŽNO

UZNEMIRUJUĆE FOTKE ŽENE LEPOTE EPSKIH RAZMERA: Zavisnost je uništila, bivšem pokušala da ODGRIZE NOS, sad je NEPREPOZNATLJIVA

Pop kultura -

Nije tajna da se Heder Loklir nekad poznata kao najlepša plavuša Holivuda, drastično promenila i to ne na bolje.

Ovdašnjoj publici je najpoznatija po ulozi u seriji "Melrose Place", koja ju je proslavila, ali poslednjih godina je poznatija po svom nesređenom privatnom životu i neuspešnim plastičnim operacijama.

Heder Loklir
foto: Profimedia

2021. se vratila glumi u filmu "Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story", a fanove je razočarala njena pojava i više se komentarisao njen izgled, posebno lice natečeno od botoksa, nego njena izvedba.

Heder Loklir
foto: Profimedia

Nove fotografije pokazuju da se tu nije mnogo promenilo i da je Heder daleko od nekadašnje lepotice za kojom su ludeli slavni muškarci, jednako kao i oni "obični", a fanove je posebno rastužila činjenica da je glumica snimljena kako sedi na ivici pločnika i deluje prilično tužno i zbunjeno.

Podsetimo, Heder se 2020, nakon tri godine veze, verila sa svojom prvom ljubavlju, Krisom Hajserom. Par je prvi put počeo da se zabavlja još 1970. dok su zajedno išli u srednju školu, a više puta su raskidali i mirili se. Heder je u međuvremenu bila udata za Tomija Lija od 1986. do 1993. i za Ričija Samboru od 1994. do 2007, a s ovim drugim je dobila i ćerku Avu.

Heder Loklir
foto: Profimedia

Heder je tokom prošle decenije više puta bila hapšena, hospitalizovana i mnogo vremena je provela na odvikavanju. U februaru 2018. je bila uhapšena zbog porodičnog nasilja i napada na policajca.

Heder Loklir
foto: Profimedia

Tad se potukla s Krisom Hajserom i zamalo mu odgrizla parče nosa, a kad je stigla policija, koju je pozvao njen brat, napala je i policajca i udarila ga između nogu, a policajku je izvređala.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:06

Ana Korać nekad brala maline, sad uživa na jahti i nosi luksuzno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track