JAVILA DA KASNI NA POSAO I VIŠE SE NIKAD NIJE POJAVILA: Voditeljka nestala neposredno pre uključenja UŽIVO! Čuo se vrisak
Foto: Printscreen YouTube

NEVEROVATNO

JAVILA DA KASNI NA POSAO I VIŠE SE NIKAD NIJE POJAVILA: Voditeljka nestala neposredno pre uključenja UŽIVO! Čuo se vrisak

Pop kultura -

Džodi Hajzentruit bila je američka televizijska voditeljka, koja je iznenada nestala manje od dva sata pre nego što je trebalo da vodi jutarnje vesti 27. juna 1995. godine. Šta joj se tačno dogodilo, godinama posle još uvek je misterija.

Kada se Džodi tog jutra nije pojavila na poslu, producentkinja je pozvala na telefon i pitala što kasni ona se izvinila i rekla da uskoro dolazi. Kako se nije do kraja dana pojavila na poslu, policija je u njenom stanu pronašla dokaze koji su ukazivali na najgori scenario.

Džodi Hajzentruit
foto: Printscreen YouTube

Voditeljkin automobil je bio parkiran ispred zgrade u kojoj je živela, a ključ od njenog automobila pronađen je u blizini na zemlji, zajedno sa crvenim visokim potpeticama, fenom i minđušama. Na mokrom trotoaru, bili su tragovi vuče. Neki od komšija rekli su policiji da su čuli ženski vrisak u 4:30h ujutru, a jedan čovek koji je živeo u blizini izjavio je kako je video beli kombi dok je odlazio na posao.

Zbog ključa koji je pronađen nedaleko od automobila voditeljke, policija je posumnjala da je neko oteo dok je otključavala automobil, ali nije bilo dovoljno dokaza.

Džodi Hajzentruit
foto: Printscreen YouTube

U danima koji su prethodili nestanku, sve je izgledalo potpuno normalno. Džodi je bila na skijanju na vodi sa prijateljima, a tu je bio i njen stariji poznanik. Noć pre nego je nestala, bila je kod njega u kući kako bi pogledala snimke sa svoje rođendanske zabave koja se desila ranije tog meseca. On je prošao poligrafsko ispitivanje i imao dobar alibi.

Pojavilo se dosta osumnjičenih otkako je nestala i razne teorije. Policija je sve proveravalatokom godina. Jedna od teorija je da je to učinio neko ko je gledao na televiziji, jer se poveravala prijateljima da misli da je neko prati. Sve do danas nestanak Džodi Hajzentruit ostaje misterija. Iako je proglašena pravno mrtvom 2001. godine njen slučaj ostao je otvoren i danas.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

02:24

OTMICA AVIONA ZBOG KOJE SE TRESLA CELA SFRJ! Vukčević otkrio kako se odigralo: UPERIO MI JE PIŠTOLJ U GLAVU I REKAO POLAZI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track