BIVŠA LEONARDA DIKAPRIJA IZGLEDA BOŽANSTVENO BEZ ŠMINKE: Negovana je i apsolutno prelepa, a njen stajling izazvao je pravi HAOS!
Foto: Profimedia

FOTO

BIVŠA LEONARDA DIKAPRIJA IZGLEDA BOŽANSTVENO BEZ ŠMINKE: Negovana je i apsolutno prelepa, a njen stajling izazvao je pravi HAOS!

Pop kultura -

Kamila Morone (26), manekenka koja je postala poznata širom sveta zbog veze sa Leonardom Dikaprijem, i dalje privlači pažnju medija i javnosti, i to ne samo zbog svoje prošle veze.

Iako su glasine i teorije o njihovom raskidu bile prisutne i pre njihove romanse, prekidanje dugogodišnje veze baš kada je Kamilu proslavila 25. rođendan dodatno je privuklo pažnju javnosti.

Kamila Morone
foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako nije više u vezi sa poznatim glumcem, Kamilu ne treba partner da bi bila u centru pažnje, jer samouvereno zrači i privlači svetla reflektora. Nedavno je primećena u Njujorku bez šminke, što je iznenadilo mnoge, ali i izazvalo oduševljenje.

Dok je šetala, Kamilu je uhvaćena u jednostavnoj odevnoj kombinaciji koja je istakla njen prirodan izgled. U lepršavoj midi crnoj haljini, koja je savršena za tople dane, izgledala je predivno. Uz to, nosila je Adidas patike modela "Samba", koje su trenutni hit sezone.

Kamila Morone
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bez preteranog nakita, osim jednostavnih alki, i sa puštenom kosom, Kamilu je oduševila svojom prirodnom lepotom. Pored uspešne manekenske karijere, ona se takođe pojavila u nekoliko filmskih ostvarenja, a nedavno je zaigrala u drami "Daisy Jones & The Six".

Kamilu Morone nastavlja da privlači pažnju svojim izgledom i talentom, dok gradi svoju karijeru kako na modnim pistama, tako i na filmskom platnu. Njen bezvremenski stil i prirodna lepota čine je ikonom stila koju mnogi prate i divljenjem prate njen dalji napredak.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track