FATALNA ITALIJANKA POZIRALA POTPUNO NAGA: Skinula BAŠ SVE SA SEBE, a intimu pokrila TORBICOM! Lascivne fotke napravile HAOS!
Foto: Fernanda Bareggi / Splash / Profimedia

FOTO

FATALNA ITALIJANKA POZIRALA POTPUNO NAGA: Skinula BAŠ SVE SA SEBE, a intimu pokrila TORBICOM! Lascivne fotke napravile HAOS!

Pop kultura -

Bjanka Balti, koja je nedavno napunila 39 godina, nedavno je zapalila društvene mreže, kad je na Instagram okačila svoju nagu fotografiju.

Manekenka je i ranije pozirala potpuno naga, a sada je pokazala svoje vitko, zategnuto telo, dok je intimnu zonu sakrila papreno skupom, srebrnom mini torbom brenda Bottega Veneta.

Ona važi za jednu od najfatalnijih Italijanki, rame uz rame sa Sofijom Loren i Monikom Beluči, a potvrdu za to dobila je i 2015. godine kada ju je magazin "Playboy" proglasio najseksepilnijom ženom na svetu. Manekenka važi za damu sa najsenzualnijim licem u modnom svetu, te je upravo zato najčešće angažovana od strane kozmetičkih brendova. Zanimljivo je da je seksi 39-godišnjakinja otkrivena relativno kasno - već je pošteno zagazila u 20-e i studirala je grafički dizajn kada ju je agent primetio u supermarketu.

Što zbog toga, što zbog činjenice da je u jednom trenutku života rešila da se posveti porodici, ona nije dostigla slavu ostalih svetskih supermodela, premda je imala kapacitete i mogućnosti za to.

- Uz modeling imate toliko opcija da radite. Ali morate znati da kažete ne. U stvarnosti, možda biste prihvatili sve jer se plaća više nego ijedan normalan posao. Ali i dalje morate da imate prioritete u životu. Meni su na prvom mestu moje devojčice - objasnila je jednom prilikom.

Inače, ona je od 2014. u vezi sa fitnes trenerom Metjuom Mekreom, a dve godine kasnije razmenili su i bračne zavete. Par ima i ćerkicu Miu, a zajedno odgajaju i Bjankinu ćerku Matildu koju je dobila u braku sa fotografom Kristijanom Lučidijem.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja