KEVIN SPEJSI STIGAO NA SUD: Naredne četiri nedelje boriće se da dokaže da nije kriv za DESETAK OPTUŽBI za uznemiravanje muškaraca!
Foto: Thomas Krych/Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

tvrdi da nije kriv

KEVIN SPEJSI STIGAO NA SUD: Naredne četiri nedelje boriće se da dokaže da nije kriv za DESETAK OPTUŽBI za uznemiravanje muškaraca!

Pop kultura -

Oskarovac Kevin Spejsi (63) stigao je danas u londonski sud na početak četvoronedeljnog suđenja za desetak optužbi za seksualne delikte. Holivudski glumac negira optužbe za prekršaje protiv četvorice muškaraca koje su se navodno dogodile između 2001. i 2013. godine.

Porotnici će saslušati optužbe protiv Spejsija u londonskom kraljevskom sudu Southwarku. U januaru, glumac se izjasnio da nije kriv po tri tačke optužnice za nepristojan napad, tri tačke za seksualni napad i jednu tačku za navođenje osobe na seksualnu aktivnost bez pristanka.

Kevin Spejsi, Hrvatska
foto: Profimedia

Dvostruki dobitnik Oskara je takođe ranije odbacio četiri dalje optužbe za seksualni napad i jednu tačku za navođenje osobe na penetrativnu seksualnu aktivnost bez pristanka. Spejsi ima adresu u Vaterlou, u južnom Londonu, ali takođe živi u SAD, gde ima porodicu. Glumac je trenutno na bezuslovnoj kauciji.

Na prvom ročištu u Vestminsterskom sudu za prekršaje u junu, Spejsijev advokat Patrik Gibs, KC, rekao je da njegov klijent „snažno poriče bilo kakav kriminal u ovom slučaju“. Gibs je rekao da se optuženi vratio u Veliku Britaniju "da dokaže svoju nevinost" i "da nastavi sa svojim životom".

Kevin Spejsi
foto: Profimedia

Poznat je po ulogama u filmovima 'Vihor života' i 'Dovedi osumnjičene', koji su mu doneli Oskare za najboljeg glumca i najboljeg sporednog glumca, a bio je i umetnički direktor Old Vic teatra u Londonu između 2004. i 2015. godine. Spejsi, nekada jedna od najvećih holivudskih zvezda, uveliko je nestao iz očiju javnosti otkako je pre šest godina optužen za seksualno zlostavljanje.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

00:56

PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO! Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track