MONIKA BELUČI KONAČNO POTVRDILA VEZU SA POZNATIM REDITELJEM: Volim ga! To je jedan od onih susreta koji se možda desi u životu!
Foto: Carlos Del Pozo/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

PRELEPO

MONIKA BELUČI KONAČNO POTVRDILA VEZU SA POZNATIM REDITELJEM: Volim ga! To je jedan od onih susreta koji se možda desi u životu!

Pop kultura -

Poznata glumica Monika Beluči zvanično je potvrdila vezu sa rediteljem Timom Bartonom, nakon što su mediji preneli da su u vezi već nekoliko meseci.

Glumica je u intervjuu za francusko izdanje magazina „Elle“, priznala da voli.

Monika Beluči, Tim Barton
foto: Carlos Del Pozo/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

„Šta da vam kažem. Drago mi je da sam ga upoznala. To je jedan od onih susreta koji se možda desi u životu. Znam čoveka, volim ga, a sada ću upoznati i reditelja Tima Bartona, nova avantura počinje“, rekla je ona misleći na ulogu u filmu „Bitlđus 2“ koji se snima u Londonu.

Kako je dodala vezu su započeli u oktobru prošle godine, a poznaju se već 16 godina. On je tada bio u braku sa njenom koleginicom Helenom Bonam, dok se Monika pre nekoliko godina razvela od glumca Vensana Kasela.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

01:11

NIJE ME PUSTIO, REKAO JE: TAKVOG SKOTA IMAM KOD KUĆE Poznata glumica o paklu kroz koji je prošla: Ljudi te poistovete sa ulogom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track