OTKRIVENO KOG JE POLA BEBA NAOMI KEMBEL: Slavna manekenka dobila drugo dete u 53. godini! "Nikad nije kasno da postaneš mama"
Foto: Alberto Pezzali / PA Images / Profimedia

prelepo

OTKRIVENO KOG JE POLA BEBA NAOMI KEMBEL: Slavna manekenka dobila drugo dete u 53. godini! "Nikad nije kasno da postaneš mama"

Pop kultura -

Supermodel Naomi Kembel dobila je drugo dete u 53. godini. Slavna manekenka podelila je srećne vesti u četvrtak uz komentar da "nikada nije kasno da neko postane majka".

"Dragi moj, znaj da si cenjen i voljen i okružen ljubavlju od trenutka kada si nas blagoslovio svojim prisustvom. Istinski dar od Boga, pravi blagoslov. Dobrodošao, moj dečače. Nikada nije kasno da postanete majka", napisala je ona na Instagramu.

Naomi je objavila i fotografiju na kojoj drži sinčića obučenog u belo od glave do pete, a vidi se kako svoju ručicu ka novorođenom bratu pruža i njena prva dvogodišnja ćerkica.

Podsetimo, manekenka je u maju 2021. dočekala svoje prvo dete, ćerku čije ime nikada nije obelodanila javnosti. Ona je šokirala fanove, a nije otkrila kojim je putem beba došla na svet, ali je insistirala na tome da nije usvojena.

Naomi Kembel, Oskar
foto: Hutchins Photo / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

"Nije usvojena, ona je moje dete", rekla je Naomi u intervjuu za britanski "Vogue" i dodala je da na prste jedne ruke može da izbroji ljudi koji su znali da planira da postane majke.

Pretpostavlja se da je reč o surogat majčinstvu, s obzirom da je Kembelova samo nekoliko dana pre nego što joj je ćerka rođena šetala pistom na Nedelji mode u Njujorku, bez vidljivog trudničkog stomaka.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

12:06

SVAKA 5.000 ŽENA RODI SE BEZ MATERICE: Jovanović o surogat majčinstvu u Srbiji SVETSKE ZVEZDE POSTALE MAJKE ZAHVALJUJUČI OVOME

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track