KEJT MIDLTON PONOVO POKAZALA ZAŠTO JE ZOVU KRALJICOM STILA: Svojim izgledom sve OBORILA s nogu, a jedan DETALJ je bio upečatljiv
Foto: John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia

svi je kopiraju

KEJT MIDLTON PONOVO POKAZALA ZAŠTO JE ZOVU KRALJICOM STILA: Svojim izgledom sve OBORILA s nogu, a jedan DETALJ je bio upečatljiv

Pop kultura -

Princeza od Velsa je još jednom pokazala da joj nije problem da više puta nosi istu odeću. Naime, Kejt Midlton je ponovo obukla dve godine staru haljinu da bi prisustvovala događaju u Londonu.

Princeza Kejt Midlton, izgledala je zapanjujuće lepo u midi haljini nežno roze boje. Radi se o kreaciji londonskog dizajnera Beulaha, jednog od njenih omiljenih.

Kraljevska porodica je prvi put nosila haljinu za finale Vimbldona 2021. godine, i tada ih je uparila sa cipelama brenda Aldo.

Danas se odlučila za bele štikle i Mappin & Webb minđuše, i tamana je postigla efekat oličenja letnjeg šika. Svoju bujnu kosu pustila je da pada talasasta preko ramena, a šminka je bila nežna i svedena.

Održavajući izgled jednostavnim i sofisticiranim, Kejt je odlučila da ostavi narukvice i ogrlice po strani, i dozvolila da haljina govori sama za sebe.

Izgleda da je princeza uticala na desetine drugih kraljevskih i poznatih ličnosti nakon što je prvo nosila haljinu, a princeze Beatris, Sofi Vindzor i princeza Meri od Danske sve su primećene u identičnom komadu.

(Kurir.rs/Naj žena)

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track