SVI SU UBEĐENI DA JE MEL GIBSON DOŠAO U SARAJEVO NA ĆEVAPE: Pojavila se fotka koja je sve ŠOKIRALA, a ovo je ISTINA (FOTO)
Foto: Profimedia

NIKOM NIŠTA NIJE JASNO

SVI SU UBEĐENI DA JE MEL GIBSON DOŠAO U SARAJEVO NA ĆEVAPE: Pojavila se fotka koja je sve ŠOKIRALA, a ovo je ISTINA (FOTO)

Pop kultura -

Ekipa iz restorana Brajlović u Sarajevu na Instagramu je objavila fotku s likom koji podseća na Mela Gibsona.

"U društvu s najvećom facom Holivuda. Pregovori oko snimanja akcijskog seta kod nas, a Sejo igra sporednu ulogu. Mi ostali smo ipak statisti i akrobate", napisali su iz restorana i označili fan stranicu Mela Gibsona.

Ubrzo su brojni mediji objavili da je Mel Gibson došao u Sarajevo, ali slavni glumac sinoć je viđen u Las Vegasu. I sad nikome nije jasno što se ovde dogodilo. Očito je da čovek na slici ipak nije Mel Gibson, ali supruga Seje Brajlovića navodno je tvrdila da je na slici zaista slavni glumac.

Da li je osoblje restorana neki čovek koji izgleda kao Mel Gibson prevario ili su zajedno odlučili da se šale na Instagramu? Ne zna se, ali komentari Sarajlija ispod fotografije su urnebesni.

"Lik vas je uzeo na foru, besplatno je jeo i pio", "Ako je ovo Mel Gibson, ja sam Bred Pit", "Mel Gibson iz Foče", "Ovaj više liči na Dragana Dabica nego na Mela Gibsona", pišu ljudi na Instagramu.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr)

Bonus video:

02:36

Boris Isaković na Sarajevo film festivalu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track