PORED TELA UNUKA ROBERTA DE NIRA PRONAĐEN TANJIR SA BELOM SUPSTANCOM: Detalji smrti unuka slavnog glumca koji je umro u 19. godini
Foto: Profimedia

NOVI DETALJI

PORED TELA UNUKA ROBERTA DE NIRA PRONAĐEN TANJIR SA BELOM SUPSTANCOM: Detalji smrti unuka slavnog glumca koji je umro u 19. godini

Pop kultura -

Pored tela Leonarda De Nira Rodrigeza, unuka Roberta De Nira, pronađen je tanjir sa belom supstancom, prenosi Daily Mail.

Kako se dalje navodi, na telu nema tragova nasilja, a tinejdžer je pronađen u stanu vrednom 950.000 dolara.

Podsetimo, vest o porodičnoj tragediji objavila je Drina De Niro, ćerka slavnog glumca, na Instagramu.

- Moj lepi, slatki anđele. Volela sam te bez reči i opisa od trenutka kada sam te osetila u svom stomaku. Bio si moja radost, moje srce i sve što je ikada bilo čisto i stvarno u mom životu. Volela bih da sam sada sa tobom. Ne znam kako da živim bez tebe, ali pokušaću da nastavim i širim ljubav i svetlost koju si me naterao da osetim kada sam postala tvoja mama. Bio si tako voljen i voljen i volela bih da je ta ljubav mogla da te spasi. Tako mi je žao - napisala je Drina uz fotografiju sina, koji je preminuo u 19. godini.

Podsetimo, Robert De Niro je pre nekoliko nedelja dobio sedmo dete, a kako je rekao, njegova preostala deca još uvek nisu upoznala svoju novu sestru.

(Kurir.rs/ Daily Mail)

Bonus video:

00:50

Glumica Maša Dakić otkriva zbog čega je se plaši Robert de Niro!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track