SAD SHVATAM ZAŠTO SAM U PROŠLOSTI RADILA ODREĐENE STVARI: Manekenka navučena na plastične operacije otkrila koji poremećaj ima
Foto: Printscreen/Instagram

RADI NA TOME DA POPRAVI STVARI

SAD SHVATAM ZAŠTO SAM U PROŠLOSTI RADILA ODREĐENE STVARI: Manekenka navučena na plastične operacije otkrila koji poremećaj ima

Pop kultura -

Bivša manekenka Kejti Prajs nedavno je javno priznala da joj je dijagnostikovan ADHD (poremećaj pažnje sa hiperaktivnošću) i otvoreno je progovorila o tome kako pomaže svojoj majci da razume njeno stanje.

Kejti, koja ima 45 godina, otkrila je da ona i njen terapeut aktivno rade na strategijama koje joj olakšavaju svakodnevni život, kako bi izbegla osećaj da je "teret" svojoj bolesnoj majci.

Kejti Prajs
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Uprkos činjenici da majka petoro dece izražava negodovanje prema "oznakama" ili etiketiranju, priznaje da joj je dijagnoza pomogla da bolje razume sebe.

- Pokušala sam da edukujem svoju majku, ali moj način razmišljanja drugačiji je u poređenju s drugim ljudima. Mrzim oznake, ali nakon što smo razgovarale s lekarima, moja majka je sad shvatila zašto sam u prošlosti činila određene stvari, zašto se ponašam kao što se ponašam, zašto radim određene stvari i zašto sam takva kakva jesam - izjavila je Katie za OK! Magazine.

Kejti Prajs
foto: Printskrin/Instagram

Ona ističe da njen nedostatak koncentracije nije posledica neprihvatanja ili neposlušnosti, već jednostavno rezultat različite povezanosti njenog mozga. Kroz terapiju je naučila kako se suzdržavati, slušati i razmišljati o onome što drugi ljudi govore. Osvestila je važnost posledica i razmišljanja o tome šta bi moglo da pođe po zlu, što pre nije bilo prisutno u njenom umu.

Iako je za to trebalo 45 godina, Kejti je zadovoljna što je napravila napredak i sad prepoznaje da je donosila loše odluke zbog nedostatka slušanja saveta koje su njena majka ili drugi mogli da daju, što je rezultiralo nepotrebnim dramama i stresom.

Uprkos turbulentnoj prošlosti, Kejti naglašava kako se fokusira na budućnost i da nema želju niti nameru da ponavlja iste greške. S obzirom na zdravstvene probleme s kojima se njena majka bori, Kejti želi da joj bude podrška, ali istovremeno se trudi da ne bude dodatni "teret" kako bi mogla da se fokusira na ono što je raduje.

Uz to, Kejti Prajs podelila je novosti o svom zdravstvenom stanju nakon ponovnog ulaska u vezu s Karlom Vudsom, svojim bivšim verenikom.

Par je uhvaćen u strastvenom zagrljaju dok ju je on odvezao do salona za nokte nakon što je Kejtina mama Ejmi kritikovala Karla tvrdeći da je "koristi" zbog "slave".

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track