POLJUBIO ME JE, PA ME JE UHVATO ZA MEĐUNOŽJE! Šok svedočenje na suđenju Kevinu Spejsiju: Evo šta je glumac navodno rekao žrtvi!
Foto: Profimedia

OVO SU DETALJI

POLJUBIO ME JE, PA ME JE UHVATO ZA MEĐUNOŽJE! Šok svedočenje na suđenju Kevinu Spejsiju: Evo šta je glumac navodno rekao žrtvi!

Pop kultura -

Holivudska zvezda Kevin Spejsi našao se pred sudom za 12 seksualnih prestupa protiv četvorice muškaraca.

Naime, suđenje je uveliko u toku, a danas, tokom trećeg dana, pušten je snimak neimenovanog muškarca tokom razgovora sa policijom, na kom se čuje kako on izjavljuje da ga je glumac, navodno, dva puta poljubio u jednom pabu, a spominje se i hvatanje za intimne delove tela.

Kevin Spejsi
foto: Jack Hill / News Licensing / Profimedia

Kako se dalje, moglo čuti na snimku, prenose strani mediji, muškarac je objasnio da je radio u kafiću kada je Spejsi ušao, seo pored njega na sofu i predstavio se.

On je rekao glumcu da se sastaje sa prijateljima u drugom pabu nakon što završi sa poslom, na šta mu je on navodno odgovorio:"Kul, možda te vidim tamo".

Kada je stigao u pab, muškarac je čuo Spejsija kako ga doziva, međutim, do kontakta je došlo tek kada je otišao do ormarića gde mu je stajao kaput. Tamo ga je Spejsi, navodno, zagrlio.

- U tom trenutku me je dva puta poljubio u vrat i uhvatio me za međunožje. Dvaput mi je rekao "Budi kul, budi kul" - tvrdi muškarac.

Kevin Spejsi
foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

On je dodao i da je glumca odgurnuo nakon čega mu je rekao da "ne igra za taj tim".

Nakon toga je Spejsi navodno izašao iz prostorije uspaničeno.

Podsetimo, sud u Southvarku će saslušati optužbe iz 2001. do 2013. godine.

Glumac se u januaru izjasnio da nije kriv po tri tačke optužnice za uznemiravanje, tri tačke za seksualni napad i jednu tačku za navođenje osobe da se upusti u seksualnu aktivnost bez pristanka.

Dvostruki dobitnik Oskara je ranije ove godine već odbacio četiri optužbe za seksualni napad i jednu tačku za navođenje osobe da se uključi u penetrativnu seksualnu aktivnost bez pristanka.

(Kurir.rs/Telegraf.rs)

Bonus video:

00:56

PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO! Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track