MARGO ROBI JE PRAVA ŽIVA BARBI: Kada vidite slavnu glumicu u autfitima poznate lutke biće vam jasno zašto je pravi izbor za ulogu!
Foto: Warner Bros. Pictures - Heyday F / AFP / Profimedia, Mattel/Mega / The Mega Agency / Profimedia

PRESLATKO

MARGO ROBI JE PRAVA ŽIVA BARBI: Kada vidite slavnu glumicu u autfitima poznate lutke biće vam jasno zašto je pravi izbor za ulogu!

Pop kultura -

Film "Barbie" rediteljke Grete Gerving uskoro će se naći u bioskopima, a glavna zvezda filma je Margo Robi koja igra vodeću ulogu u ovom ostvarenju.

Margo Robi, Barbika
foto: Jung Yeon-je / AFP / Profimedia, Printscreen/Mattel

Margo u ovom ostvarenju igra sa Rajanom Goslingom, koji je glumio Kena, ali i odlično poneo lik Kena, dok je i sama glumica Barbi prestavila na pravi način.

Margo je zbog svoje figure bila zaista idealna za ovu ulogu, ali tek kada je vidite u autfitima koje je ponela za potrebe ovog filma, biće vam jasno koliko liči na originalnu lutku uz koju smo svi odrastali.

1 / 7 Foto: Warner Bros. Pictures - Heyday F / AFP / Profimedia, Mattel/Mega / The Mega Agency / Profimedia

Da podsetimo, čuvena glumica se proslavila ulogom u čuvenom filmu "Vuk sa Vol Strita" u kojem je igrala fatalnu plavokosu zavodnicu, a pritom niko nije ostao ravnodušan na izazovne intimne scene koje je tom prilikom snimila sa kolegom Leonardom Dikaprijem.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:11

NIJE ME PUSTIO, REKAO JE: TAKVOG SKOTA IMAM KOD KUĆE Poznata glumica o paklu kroz koji je prošla: Ljudi te poistovete sa ulogom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track