KEJT MIDLTON UMIRALA OD SMEHA PORED FEDERERA: Princeza zbog tenisera čak PREKRŠILA protokol, a evo šta je radila njegova supruga
Foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

PRIJA JOJ NJEGOVO DRUŠTVO

KEJT MIDLTON UMIRALA OD SMEHA PORED FEDERERA: Princeza zbog tenisera čak PREKRŠILA protokol, a evo šta je radila njegova supruga

Pop kultura -

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, bila je na poslednjem teniskom meču na Vimbldonu, gde joj je u svečanoj loži društvo pravio i teniser koji se prošle godine penzionisao, Rodžer Federer.

S Rodžerom je u loži bila i njegova supruga Miroslava, koja je sve vreme pokušavala da bude deo razgovora, te je pratila o čemu njen suprug čavrlja s princezom.

Kejt Midlton, Rodžer Federer
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

U nekoliko navrata Kejt se toliko smejala, a fotografi su ih stalno hvatali dobro raspoložene i u zanimljivom razgovoru.

Osim njih, u svečanoj loži bili su i princ Majkl od Kenta, Lejdi Gabrijela i bivši premijer Dejvid Kameron i njegova supruga Samanta.

Kejt Midlton, Rodžer Federer
foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Baš kao razigrana deca, Kejt i Rodžer zabavljali su se na turniru, a njihove fotografije možete pogledati u okviru teksta

Inače, da se Kejt oseća prijatno u društvu tenisera, pokazala je i 2017. godine, kada je prekršila ozbiljan kraljevski protokol i poljubila ga u obraz u znak čestitke na osvojenom turniru.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:29

TENIS KAKO BIVA NAJLEPŠI: Retko gde se teniseri obožavaju kao u Monte Karlu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track