NISKO! PALA UVREDA NA STAROSNOJ OSNOVI PA IZBILA SVAĐA! Seka se umešala i zauzela stranu: Ako nije bitno, ZAŠTO TO POMINJETE?!
Foto: Kurir televizija, Damir Dervišagić

UVREDe i svađa u emisiji

NISKO! PALA UVREDA NA STAROSNOJ OSNOVI PA IZBILA SVAĐA! Seka se umešala i zauzela stranu: Ako nije bitno, ZAŠTO TO POMINJETE?!

Pop kultura -

Sutra nas očekuje svečana završnica najzabavnijeg kulinarskog šou programa sa ovih prostora - superfinale emisijie Majke i snajke i proglašenje pobedničkog tima!

A u večerašnjoj emisiji, Raša koji se pojavio u elegantnom izdanju u smokingu, pohvalio je sve finalistikinje - timove Radaković, Kostić, Jovičić i Stanković da su ove nedelje bile na visini zadatka i da su kuvale odlično.

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Kako su finalnoj nedelji takmičarke jedne drugima tajno davale ocene došao je i taj trenutak da ocenjivanje izađe na svetlost dana.

Komentari i ocene su bili potpuno neočekivani i zanimljivi, a evo kako su finalisti prošli:

Jovičić

Jovičićke su dobile ocene 10, 10, 4, 3, 10, 10.

Posebno je iznenadio komentar majke Slavice koja je rekla da Ljubinki daje četvorku jer je prestara za ovo takmičenje! Nakon ovog komentara u studiju se osetila velika neprijatnost.

Radaković

6, 5, 10, 10, 10, 10

Kostić

9, 8, 5, 5, 8, 8

Stanković

7, 6, 4, 5, 10, 10

A nakon ocenjivanja došlo je do malo oštrije rasprave između Ljubinke i Slavice zbog Slavičinog komentara da je Ljubinka previše stara za takmičenje.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

- Nije postojao limit starosni. Ovde se nisu ocenjivale godine nego ono šta znate da uradite u kuhinji - rekla je Ljubinka.

- Ajde ženo, ti ne znaš šta je sprža - odgovorila je Slavica.

- Molim? - upitala je Ljibinka

- Kaži mi šta je sprža? - insistirala je Slavica.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

- Ama ja živim u centralnoj Srbiji, a ne u Bugarskoj! To je bugarsko nacionalno jelo - odbrusila je Ljubinka.

Slavica je pokušala da se izvuče zbog svog komentara pa je rekla da nije bitno koliko neko ima godina, na šta je Seka postavila pitanje:

- Pa dobro Slavice ako to nije bitno, zašto ste onda to pominjali.

Slavica je nastavila da se vadi da to nije mislila, a snajka joj je pritekla u pomoć i rekla da one nisu tako mislile, već da su htele nešto smešno da kažu zbog gledalaca. Kako je ova rasprava izgldala i da li je Slavica uspela da se opravda pogledajte u videu:

02:18

DAJEM JOJ ČETVORKU JER JE PRESTARA ZA OVU IGRU! Šok u finalu Majki i snajki: Pala uvreda na starosnoj osnovi, pa izbila SVAĐA!

Nakon sabiranja ocena rang lista izgleda ovako:

Radaković 18

Jovičić 17

Stanković 15

Kostić 15

Ali ovo nije krajnji rezultat.

Da biste saznali ko će osvojiti prvo mesto, ne propustite veliko finale Majki i snajki SUTRA NA KURIR TV!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track